Šta je na roditeljskom sastanku poručio direktor škole u Šidu koji je pretio roditeljima zbog udžbenika?

Ostavite komentar


  1. Sva poštena vlast bi ovog direktora odmah smenila.
    Ali šta ćemo, SNS nije stranka na strani građana, ona je interesna grupa.

  2. Predomislio se kad je video da mu je i vlast okrenula leđa.Užas!
    Sam sebe morao da pokopa,e sta ti je fotelja!

  3. Nemam, školsku decu, prerasli.., al kako će se nadležni ugraditi ako je besplatno i bez forsiranja neke izdavačke kuće; jadno ukoliko ovi odgovaraju nastavnom programu…

  4. Pa zar se udzbenici ne biraju na period tri godine? Jel to bila sad redovna promena? Ili ne?

  5. Zakonom je utvrđen sistem rada u prosvetnim ustanovama,takođe i udžbenici koji su predviđeni nastavnim planom i programom. Ne mogu roditelji da ruše taj sistem ,samo zato što im je neko dao neke besplatne udžbenike.

  6. Poštovani,
    Radim u školi i znam da naš direktor nikada nije uslovljavao bilo koga od nas da koristi udžbenike bilo kog izdavača.Mi biramo udžbenike na stručnim većima,a nastavničko veće samo daje saglasnost.
    Ovaj direktor je pogrešio.

  7. Koja glupost sa tim knjigama. Svake godine se moraju kupovati nove knjige i brdo para izdvajati zbog nečijeg hira. Dvoje dece imam, razlika 3 godine ali Boze moj,moraju nove. Jer 2+2 se menja iz godine u godinu. Izmišljeno otimanje para.

Ostavite komentar


Društvo

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša 10

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša

Republički hidrometeorološki zavod Srbije je upozorio da u Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju očekuje pojačanje košave čiji će najjači udari danas i sutra na jugu Banata dostizati i 28 metara u sekundi - oko 100 kilometara na sat.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.