Šta je obeležilo rad skupštine u 2018. godini?

Godišnji izveštaj Otvorenog parlamenta o aktivnostima u Skupštini Srbije

Ostavite komentar


  1. Da nije prenosa na TV iz skupštine, nikom ne bih verovao kakvi neljudi zastupaju poštene građane Srbije.
    Da postoji toliki broj ništaka među Srbima, ne mogu da prebolim. Gde su tu ljudi? Zar se namerno tamo šalju bednici i poslušnici? Nažalost, drugi odgovor ne postoji!

  2. Rad Narodne skupstine u 2018.god. moze se uktatko svesti na torturu jednoumlja, bezumlja i maloumlja nad zdravim razumom i intelektu slobodnomisleceg coveka? Poruka nezadovoljnih gradjana u vidu PROTESTNE SETNJE je vrlo jasna, jedino oni koji nece da je shvate bave se egzaktnom matematikom i nude varedne izbore? Da izbori svakako ali nikako pod ovakvim uslovima. Najpre promena izbornog zakona, jedinstven bitacki spisak bez nepostojecih biraca, oslobadjanje elektronskih medija sa nacionalnom frekfencijom, zabrana zloupotrebe drzavnih funkcija i resursa u predizborne svrhe… Preplaseni vrhovnik daje izbore probudjenom i oslobodjenog straha sada vec slobodnog setaca. Nema izbora kao onih u Lucanima koji su pokazali svu osionost ovog kriminalnog i prostackog rezima. Kad se stvore Gore navedene predpostavke onda mozemo da ocenjujemo rad Republickog parlamenta?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.