Šta možemo da naučimo iz raspada Jugoslavije?

Ostavite komentar


  1. Pa zašto se je onda raspala ??
    Od šest republika i dvije autonomne pokrajine koje su činile SFRJ, SR Sr bija je htjela biti dominantna !!? Pa malo jogurt revolucija ,pa 45 godina tihe okupacije ,pa …..raspala se !!! Zagrizli preveliki zalogaj !!!

  2. Srbija je usla u brak (YU) sa dve kuce, a izasla sa jednom, a i nju joj osporavaju.
    Posle, kod raspada YU trazla je ono sto je unela u YU, proglasise je agresorom!

  3. Pouka glasi: kad velike sile nesto odluče nema tog ko će to da spreči.

  4. Ne, nego glupi se ne ujedinjuju.Zašto pa vidite i sami!Toliko jadni,nemoćni,lako se manipuliše sa manjinom.Svako se iživljava istom a i obrazovanje je otišlo unazad 50 godina.
    Otišli smo dole i još ćemo padati.

  5. Jugoslavija bila dobra opcija za sve narode ali Hrvati i Slovenci su davno to planirali rasturanje Jugoslavije samo su čekali da je Josip Broz umre a Hrvati pogotovo oni nikad nisu bili za Jugoslaviju to je nacija koja vjekovima mrzi Srbe sve je radila preko šta vala istorijski gledajte Dalmacija bila sa srpskim narodom i to je sve prekrstena vjekovima unazad Prvi svetski rat Drugi svetski rat Koliko je prekršajna Srba silom prilika i na kraju ovoga zadnjeg nesrećnog rata isterali su iz Hrvatske navodno nešto se vrati ali nema života nema posla nema rada i Nema šta ne rade da isteraju sa svog ali ništa nikad više ne treba da živimo zajedno to je zlo za Srbe to bi trebali naučnici sveta napišu da te naše mlađe generacije koje dolaze

Ostavite komentar


Društvo

Udruženja pozvala učesnike izbora u Milanovcu da potpišu sporazum protiv rudarenja litijuma 10

Udruženja pozvala učesnike izbora u Milanovcu da potpišu sporazum protiv rudarenja litijuma

Na trgu kneza Mihaila, kod spomenika u Gornjem Milanovcu u ponedeljak, 20. maja, u 17 časova biće potpisan sporazum o zajedničkom delovanju u Skupštini opštine kojim se strane potpisnice obavezuju da će glasati javno i zastupati politiku protivljenja istražnim aktivnostima, eksploataciji i preradi litijuma, bora i pratećih metala na teritoriji optšine Gornji Milanovac, saznaje portal N1 u Ekološkom udruženju Suvoborska greda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.