Šta sve Srpska lista zamera igumanu Visokih Dečana Savi (Janjiću)

Ostavite komentar


  1. srpska lista, u kojoj sedi notorni kriminalac i vučićevo oruđe, nema pravo da crta još jednu metu, i to na leđima pametnog, racionalnog save janjića. sramno je kako se taj ološ ostrvio na čoveka.

  2. Cek polako, imam par pitanja za osobe iz SL koji se predstavljaju kao lideri svih Srba sa KIM. Da li monah Sva Janjic sedi u sali Skupstine Kosova? Da li je on clan Vlade samoproglasene Republike Kosova? Da li je on kao takav polagao zakletvu nad ustavom Kosova? Da li je Sava dao vecinu Haradinaju za formiranje Vlade Kosova? Ne? Pa ko jeste? Vi iz SL ste dali legitimnost organima Kosova. Vi ste izabrani po zakonima Kosova a ne zakonima Srbije. Dakle cisto da vas obavestim da su vase maske pale i nema smisla da nas ubedjujete u suprotno.
    Stoga stisnite petlju i kazite ono na sta ste pristali jsno i glasno. Ne mozete sedeti u Vladi Kosova glumeci Ministre i zalagati se za povratak Srbije na KIM predajuci sudstvo i policiju u ruke Vlade Kosova i dajuci joj legitimitet ulaskom u nju. Efekti vaseg ulaska u vladu na poboljsanje stanja za srbe su nula.
    Ovaj monah se bar stara o narodu koliko je to u njegovoj moci. Stoga ostavite coveka na miru i radite to zasta ste primili svojih 30 srebrnjaka. Uvredljivo je da ga i uzmete u usta.

    1. Htedoh da napisem slican komentar, ali Vi ste to uradili verovatno bolje nego sto bih ja. I samo da dodam jos nesto na temu „uspesnosti“ vladajuce sekte i njenog ogranka na KiM. Potpisali su Briselski sporazum i to proglasili svojom pobedom(5:0 ako se ne varam). Sve tacke tog sporazuma koje su se odnosile na ustupke siptarima su AV i Dacic, zajedno sa svojim poslusnicima u vidu „Srpske liste“ ispunili u najkracem mogucem roku(gasenje institucija Srbije, dodela medjunarodnog broja…), a jedinu „svetlu“ tacku, ZSO, siptari ne zele da sprovedu u delo. Naravno da i ta, takozvana zajednica Srpskih opstina je jedna obicna magla i sarena laza, koja sluzi da se gradjani Srbije zamajavaju. Ali cak ni tu bednu tacku koja navodno treba da donese nesto bolji polozaj Srba na KiM, siptari ne zele da realizuju. Toliko o uspesnosti vodje i njegove sekte u vodjenju pregovora, koji su uzgred receno protiv ustavni, i zbog kojih bi glavni sektas i mali Mirin secerko trebali da budu na robiji.

  3. Duhovni otac Sava je za ove Vuciceve prevarante gospodin covek i patriota. Oni bi da se „vide sa njim“ kako bi kamere slikale i Vuciceva propaganda koristila za pranje mozga. Otac Sava zna sa kim ima posla, isti oni koji sa Tacijem i Hardinajem sede u vladi Kosova. Vucic ne zna kako da se otarasi oca Save i zato salje svoju bot brigadu. Samo stvari ne idu kako je zamislio.

  4. „….u kojoj političke predstavnike biraju građani na izborima…“ a pre toga kriminalci isprebijaju neposlušne glasače, organizuju batinaše da kontrolišu biračka mesta pa ako ima se nesvide rezultati upadnu na birališta, islome glasačke kkutije i za to optuže one koji su glasali protiv njih. Tako Srpska lista voli da primenjuje Kosovsku demokratiju.

  5. Sava Janjic „očigledno u veoma bliskim interesnim vezama“? Ahahahha. I to pisu Jude koje sede u vladi Kosova? Cije sudije, policajci, tuzioci potpisuju dokumenta Republike Kosovo? Koji odrzavaju na vlasti Haradinajevu vladu? A aminuje gomila botova?!!! Kao mi smo retardirani pa ce nam vasi plusici i minusici za vodju promeniti misljenje? Botine, lose je vreme, prodali ste veru za veceru…A to nikad na dobro nije izaslo. Setite se ovoga…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.