Šta sve stoji u izmenjenom Zakonu o bezbednosti saobraćaja?

Ostavite komentar


  1. Nego kad će da objasne ljudima da u kružnom toku važe ista pravila kao i na pravom putu? Ako nije znakom ili vertikalnom signalizacijom drugačije naznačeno važi pravilo desne ruke. Većina izgleda misli da iz treće trake može pravo u treću uz da preseče celu kolonu.

  2. Kako je ovaj novi zakon definisao okupljanja „ljubitelja automobila“na Mišeluku? Da li treba neka posebna definicija zakona da se objasni policiji da javni put ne sme da se uzurpira za ovakve namene a pritom se i pojedinci trkaju. Em što voze kao da su na stazi već i ugrade najbučnije auspuhe i bruje celuuuu noć. Turiranje motora i prolazak kroz crveno svetlo su redovne pojave, a obični smrtnici treba da strahuju kako da voze kad se zateknu u njihovoj trci. Baš me interesuje kako će da se to reši ovim novim izmenama Zakona o saobraćaju pošto policija za sada NIŠTA ne radi.

  3. A parkiranje po ulici,zagradjivanje kola na parkingu, parking na trotoaru gde jure pešake, pištanje kamiona i kombija jeziva buka u stanu, nastavljaju da uvoze auto otpad,čiste svet a zagadjuju Beograd

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.