“Imam javno pitanje za organizatore ovog cirkusa – zašto su se deca smrzavala?”: Majka negoduje zbog smrzavanja deteta na otvaranju stadiona u Zaječaru

Ostavite komentar


  1. Gospođo da vam odgovorim,
    zato što ste politički neopredeljeni i još sada to podvlačite.
    Čemu to, da li je sramota biti politički opredeljen i protestvovati protiv političara koji rade loše, čak i kada ste za njih glasali?
    I da to je politički protest i čemu ta silna ograđivanja i frka oko toga?
    Iz straha, da se ne zamerimo nekome koga smatramo moćnim.
    Postali smo senka od naroda, plašljivi, poltroni koji samo gledaju da izvuku za sebe najviše što mogu istovremeno zatvarajući oči pred gomilama gluposti, napravdi i nedopustivog ponašanja vlastodržaca.

  2. Dozvoliti mladjem maloletniku da se, bez prisustva jednog od roditelja (staratelja), smrzava na sportskom stadionu, van bili kakve skolske aktivnosti je …

  3. Svi ste Vi gospođo već opredeljeni i unapred već pristali na Cirkus, vrv i glasači svi do jednog gospodina zbog kojeg ste se smrzavali. Za Vas me ‘ič, ali plašim se da će nam posle 17.dec svima biti hladno. Lep pozdrav!

  4. Kako vam nije jasno? Deca su bila dekoracija za Vučićevo slikanje. To je jedino bilo bitno. To što su se smrzavala Vučića nije briga. A mi svi da zapamtimo. Ide 17. decembar, pa pamet u glavu koga ćemo zaokružiti!

  5. Svi vi neopredeljeni se setite tog trenutka na zimi kada budete pratili na aerodrom sada već odraslo dete koje je uzelo kartu u jednom pravcu…

  6. Gospodjo, samim tim sto ste se pobunili sto vam se dete smrzava ,SNS smatra da ste protiv njih.Pa prema tome izadjite 17, decembra na izbore i glasajte protiv njih i protiv svih buducih koji se budu tako ponasali.

  7. Gde je glavni problem? AV se uplasio naroda i vise ne sme da izadje u javnost. Jedino se nada da je medju deecom bezbedan pa na stadione dovlaci decu. Jer, odrasli hoce da protestuju i nose nezgodne poruke. Nece ni to smeti jos dugo.

  8. Znali ste gde Vam dete ide. I ja znam zašto mi je dete ove godine, nakon završene srednje škole, otišlo na dalje školovanje u inostranstvo. Što dalje odavde.
    U decembru na izbore i budite jasno opredeljeni!

  9. Ajde de, i ja sam se sa 7 godina smrzavao cekajuci tita i odmah sam shvatio koj cu moj ja ovde i kidnuo kuci, tako ce i ova deca.

  10. Pa za Marsala su se smrzavali, neznate jos sta vas ceka…..nedajte decu za politicke igre!

  11. Citam poruke i nemogu da shvatim koliko pojedinci nevide dalje od nosa i samo da sam protiv a ostalo nema veze pa ta deca treniraju i na kisi i na suncu i po mrazu a sad kao pitanje jedne jadne zene kojoj se dete smrzava jer vas nije sramota da ovako nesto objavljujete i ja nevolim vlast ali ovako sa ovakvim natpisima i povecavate reiting

  12. Deca su spremala svoje nastupe. Horovi, folklor, sportisti bla bla. Deca su došla da gledaju svoje drugare. Deca su naučila važni lekciju. Valst postoji samo da bi izneverila vaša očekivanja! Zato deco zdrav razum nalaže da uvek budete poriv vlasti. Ko god da je na vlasti.

  13. Ako ovaj ponovo pobedi možemo da se uhvatio svi za ruke i Mutni Dunav.Severna Koreja je jako blizu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.