“Imam javno pitanje za organizatore ovog cirkusa - zašto su se deca smrzavala?”: Majka negoduje zbog smrzavanja deteta na otvaranju stadiona u Zaječaru 1Foto: M. S. / Danas

Kristina Đorđević iz Rgotine kod Zaječara, napisala je na svom Fejsbuk profilu da se njeno dete kao i ostala deca, smrzavalo prilikom otvaranja stadiona “Kraljevica” u Zaječaru.

Ona je napisala da ima jedno javno pitanje za Nelija Nikolića, odbornika Srpske napredne stranke (SNS) i organizatore ovog, kako ona ističe, “cirkusa na stadionu”.

“Politički sam neopredeljena i ovo pitam kao roditelj deteta koje se smrzavalo na stadionu bez jakne na hladnoći i vetru! Jasno se vidi na Nelijevom snimku kako deca cvokoću! Kada sam javno komentarisala verovatno sam blokirana! Zašto su samo deca iz KUD “Zoran Gajić” iz Rgotine bila bez jakni i čime to ucenjuju KUD-ove?”, upitala je ona.

Prema njenim rečima deca će se razboleti, ali zbog čega?

“Imam javno pitanje za organizatore ovog cirkusa - zašto su se deca smrzavala?”: Majka negoduje zbog smrzavanja deteta na otvaranju stadiona u Zaječaru 2
Foto: Privatna arhiva

“Zabranićete im učestvovanje na seoskim manifestacijama ili im nećete pružiti mogućnost da nastupaju van zemlje?”, razočarano je upitala.

Ispod Kristine objave uključili su se i ostali roditelji, kao i mnogobrojni Zaječarci.

“Nista me više ne čudi od ove vlasti….”.

“O našoj deci moramo da brinemo sami. Zato pametno 17.12.”.

Jedan od komentara je glasio: “Decu čuvajte kući, a ne na političkim manifestacijama . Tamo im nije mesto”.

“Glavno je pitanje zašto ste pustili dete da se smrzava zbog politike? Ovaj cirkus je priređen zbog izbora ako niste znali. Vi ste svojim prisustvom odali poštovanje ovoj vlasti i zato vas ne žalim. Žao mi je dece koja su se smrzavala jer njihovi roditelji misle da je velika čast da dete igra kako vođa svira”, glasio je još jedan od komentara.

Na prepisku se nadovezala Zaječarka koja kaže da ona svoje dete nije pustila.

“Biće tako dokle god postoje politički neopredeljeni, apolitični i oni koji za sebe kažu da im je sve jedno ko je na vlasti, da su svi isti…. Zašto ste pustili dete na taj cirkus? Na primer, ja svoje nisam pustila…”, napisala je ona.

Bilo kako bilo, deca su se smrzavala, a još uvek niko od nadležnih nije objasnio, zašto su deca dovedena!?

Podsećamo, U Zaječaru je danas otvoren novoizgrađeni stadion „Kraljevica“, a otvaranju je prisustvao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari