Naprednjaci napravili gužvu na ulazu na stadion koji otvara Vučić u Zaječaru: Dovedena i deca, stigli autobusi iz Beograda, Bora, Negotina... (VIDEO) 1Foto: M. Stojanović/Danas

Aleksandar Vučić danas u Zaječaru otvara novi fudbalski stadion „Kraljevica“.

Građani koji su verovatno većinski pristalice Srpske napredne stranke su od rane zore počeli da pristižu u Zaječar iz svih krajeva Srbije.

Ispred stadiona i u okolini grada mogu se videti autobusi sa tablicama iz Beograda, Negotina, Bora i mnogih drugih gradova.

Na ulazu na novi stadion napravilo se zagušenje pošto je ogroman broj ljudi pristigao u kratkom vremenskom periodu. Pitanje je i da li će svi uspeti da uđu u novo zdanje, što je standardna taktika naprednjaka kako bi se pokazla masovnost u okviru predizborne kampanje.

Više desetina kulturno-umetničkih društava je dovedeno kako bi nastupili, a prisutna su i mnoga deca na tribinama.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić objavio je na društvenim mrežama da će otvaranju stadiona prisustvovati deca koja su juniori lokalnih klubova, kao i radnici javnih komunalnih preduzeća koji su učestvovali u izgradnji stadiona.

Nezvanično je planirano i da deca učestvuju u programu kada dođe predsednik, a raspoređuju ih tri odbornika SNS-a, inače svi zaposleni u lokalnom pozorištu.

Obezbeđenje na ulasku na stadion rigorozno pretresa sve pristalice SNS-a koje žele da uđu.

Osim gradonačelnika Zaječara Boška Ničića na otvaranju je viđeni i Branislav Nedimović, Milan Đokić… Među gostima je Milorad Dodik.

Uz predsednika stadion „Kraljevica“ obilazi i prvi čovek UEFA Aleksandar Čeferin, a potom će se zajedno uputiti u Leskovac gde Srbija igra protiv Bugarske (15.00 časova).

Aleksandar Vučić je juče otvorio novi stadion u Loznici, a danas isto radi u Zaječaru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari