Štajnfeld: Želela sam samo da izađem živa

Šta je mlada glumica ispričala za Insajder o silovanju za koje optužuje kolegu Branislava Lečića

Ostavite komentar


  1. kaze da je imala 21, a da se desilo 2012. Inace ima 37 (godiste 1984). Treba biti precizan i dosledan, posebno u deyaljima

    1. Vise puta je ponovila tacan datum dogadjaja u svojim intervjuima, 7. maj 2012.. Dakle pre 9 godina, kada je imala 28.

    2. Eh, to je bas najvaznije. Fasciniran sam cinjenicom, koliko nas narod voli preciznost i detalje?!

      1. Мене више фасцинира заинтересованост „нашег народа“ за законитост и правну процедуралност! Народни судови ипак нису однели „више него убедљиву“ победу у слабашној и запуштеној српској јавности!… Можда и није све изгубљено? Чудни су путеви Његови…

      2. prvo, radi se o kredibilitetu. Dalje, naravno da je razlika od 7 godina ogromna. A osoba od svoje 21 do 28 godine moze da zavrsi fakultet, magistrira, zaposli se, stupi u brak i dobije dvoje ili troje dece

      3. Kriminalistika voli preciznost i detalje jer od toa zavisi kvalitet dokaza koji se obezbedjuju na sudjenju. Da li je delo pocinjeno u kuci ili u kolima – nije svejedno jer se mesto izvrsenja krivicnog dela uzima kao izuzetno vazno zbog materijalnih tragova ili vestacenja verzija price okrivljenog i zrtve. Jaka negativna ili pozitivna i prijatna osecanja i dogadjaji ovako emoconalno obojeni imaju tendenciju cvrstog zapamcivanja – uspomene na te dogadjaje su jasne skoro kao film, ili, zbog velike traume potisnute skoro do potpune amnezije. Je li sad jasno Knezevicu?

    1. Sve silovatelje na dozivotnu radnu robiju! Prijavite gadove odmah! Ne cekajte ni casa!

  2. Ako je nešto bilo, dokazati ili Lečićevu krivicu ili njenu lažnu prijavu. Cela priča mi više liči na nešto sumnjivo u celoj stvari. Ne osuđujem nikoga bez dokaza krivice, a to radi tužilaštvo ( naravno ako nije korumpirano što je kod nas vrlo moguće).

  3. Čudi me da navodno opozicioni ili slobodni medij učestvuje u hajci i blaćenju, pojedinca bez sudski utvrdjene krivice.Ovo poprima političke obrise.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.