Stanice nestaju, vozovi (zauvek) odlaze

Kakve će posledice izazvati nedavno ukidanje železničke stanice Topčider, jedne od najstarijih Srbiji

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. To je biser naše kulture i prošlosti!!!Ne bih se začudio da bude srušena!!!TO SMO MI!!!

  2. U svetu jedina prednost železnice u odnosu na jeftine avione je što voze do centra grada.

    Ova vlast je uništila budućnost srpske železnice.

  3. Konačno jedan dobar tekst o aktuelnom stanju srpske železnice, između ostalog i zahvaljujući dobrim sagovornicima. Na žalost, situacija je još gora od napisanog, pogotovu u domenu kadrovske politike. Sva četiri železnička društva su devastirana kadrovski.
    Kako će da razmišljaju Karlo i Milan ako im se dobaci da je “jedan čovek“ birao nove vozove za 200 km/h koji će da rade na relaciji od 75 km? Da li će da padnu u nesvest kada saznaju da će “jedan čovek“ da piše red vožnje od Beograda do Novog Sada i nazad? Da li zaista očekuju da 4 vd generalna direktora razmišljaju o profitabilnoj železnici kada im plata ne zavisi od poslovanja već od poslušnosti?
    I tako u nedogled. Nadam se da ćemo čitati još zanimljivosti o srpskoj železnici u Danasu samo da bude dobrih sagovornika.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

22. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.