Stanodavci iz Zemuna već dve godine pokušavaju da isele podstanare iz svoje kuće, u međuvremenu moraju da plaćaju sve njihove račune

Ostavite komentar


  1. Prvo pravilo koje stanodavci ne poštuju:tokom zime nemaju pravo da daju otkaz podstanarima.I kvarove u iznajmljenom stanu plaća stanodavac, a ne uvaljuje se da popravke stana plaća stanar!

  2. Isti problem sam imao sa stanarima u centru Zemuna koji su više od 10godina stanovali bez plaćanja kirije, uslov je bio da plaćaju troškove, koje naravno nisu plaćali nekoliko godina i napravili preko 500.000din za info stan i 100.000din za struju i naravno nisu hteli da izađu kada smo im tražili sve dok uz asistenciju policije nije skinut sat za struju. Tek tada su izašli iz stana. A da ne spominjemo probleme koje su pravili komšijama

  3. Covek ne zna sta je gore, ostaviti prazan stan ili pustiti unutra tako neodgovorne ljude!

  4. Zasto jednostavno ne skines strujomer. Odjavis ga ili kako god. Kuca je tvoja, imas pravo to da uradis.

  5. Postoji način: samo razmislite da li hoćete da živite u ovoj divljoj državi? Nećete? Izbori sve to mogu da promene! Glasali ste za to da nema zakona? Možete li da se opametite! Listić u ruke, prst na čelo!

  6. Lično mi nije žao vlasnika.Onaj koji ne sme da brani svoju kuću i porodicu,taj i ne zaslužuje da to bude njegovo.Uzmi i izbaci ih silom ako neće milom.Pajser u ruke pa po cevanicama i ledjima,samo da puca.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.