Staši Zajović nagrada za mir

Ostavite komentar


  1. Nisam siguran, ali moguce da je to neki vid grize savesti zbog (ne)dela predaka, a mozda ni to, vec samo posao. Lepo danas deca i unuci udbasa i slicnih zive baveci se nvo biznisom.

  2. Ako može tamo neka Papua Nova Gvineja da povuče priznanje, može i nadasve čuvena Navara da dodeljuje nagrade za mir. A saznali smo i da postoje ženska ljudska prava. Samo ne znam ko stoji iza one rečenice „Smatram da angažman…“

  3. Nagrede zvučnog imena imaju svoju cenu. Koliko li je koštala ova? U svetu je postao unosan biznis, osnuješ firmu i dodeljuješ svakojaka priznanja, ali za pare, a narod da razmišlja čemu ta diploma vredi upšte, samo za reklamu u novinama i nišza više.

  4. Straša Zajović, španska Navara i nagrada za mir?! Meni sve ovo liči na neku dobru šalu?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.