Stefan Nevistić o svojoj ulozi u „Najvećem gubitniku“: Ovo će mi biti teže od Survivora, jer ću ipak imati odgovornost kao mentor 1Foto: Promo

Poznati svetski TV šou „Najveći gubitnik“ konačno stiže u Srbiju! Emisija će zvanično početi da se emituje 2. januara, ekskluzivno na televiziji Nova S.

Mašu Kuprešanin i Stefana Nevistića, najpopularnije takmičare ovogodišnje sezone šou programa Survivor, gledaćemo i u dugoočekivanoj emisiji „Najveći gubitnik“ koja uskoro počinje da se emituje na televiziji Nova S. Oni će zajedno pružati podršku takmičarima u borbi protiv kilograma i nadgledati njihov napredak tokom tri meseca, koliko će emisija trajati.

Stefan, pobednik crvenog tima ovogodišnjeg Survivora, otkrio je kako se priprema za ovu ulogu, kao i da li mu je ovo lakše ili teže od Survivora.

„Ovo će biti mnogo teže od Survivora, nekako je lakše kada si učesnik i kad si svoj na svome. Ovo je već sada možda nešto kao vođa, ali pre bih rekao mentor, što je pravo zaduženje i posao. Biće teško biti nepristrasan i raditi neke stvari koje možda i ne bih, ali sve zarad njihovog cilja“, rekao je Stefan.

Podsetimo, u ulozi voditeljke naći će se glumica Hristina Popović.

Najzanimljivije detalje šou-programa pratite na zvaničnom profilu „Najveći gubitnik“ na Fejsbuku i Instagramu.

Emisija „Najveći gubitnik“ je već globalni fenomen, prikazuje se u više od 200 zemalja sveta i do sada ju je gledalo više od 100 miliona ljudi. Format „Biggest Loser“ kreirao je Endemol Shine North America, a distribuira ga Banijai.

Televizija Nova S se u Srbiji može pratiti putem EON, D3 i Total TV platformi, uz SBB, kao i putem EON paketa van SBB mreže, koji su dostupni putem bilo kog interneta u zemlji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari