Stefanović: Nelegalni objekat na Kopaoniku će do poslednje cigle biti srušen

Ostavite komentar


    1. … Ne vazi, nije se zakleo u diplomu i predsednika!
      A i zaboravio je: „do kraja godine, najdalje za dve“.

    2. Ajde Nešo sokole! Zamah i tim svojim teškim meegatrend diplomama, ruši! I sam znaš da izbori samo što nisu.

    3. Danas su u Beogradu šatro rušili u Višegradskoj i Resavskoj bespravne objekte…a ustvari dve čarlje…Bacanje prašine u oči…ruše te čartlje… a u svakoj ulici u Beogradu (kvartovi – po generalnom urbanističkom planu – sa porodičnom gradnjom, prizmelje , parter jedan sprat) već 27 g niču soliteri (5, 6 i više spratova) zgrade STRAŠILA u takvim ulicama, znači protivno urbanističkim planovima, dalje te solitere priključuju na infrastrukturu koja je građena za prizemne kuće (skromna infrastruktura)…pa posle stalno havarije, izliva se kanalizacija, stradaju trafo stanice…. svakodnevni cirkus…a čim padne kiša bibliski potop…. to niko ne primećuje od vlasti….čista mafija belih okovratnika….dok su nam 30 g pričali o patriJotizmu oni besomučno zidali za svoj dzep….sad oni kapitalisti a mi bili i ostali sirotinja raja….umesto tranzicije imate mafiju belih okovratnika.

  1. Eh, “doktore“ niko tebe tu ništa ne pita. Pa zar da se sruši ovaj velelepni arhitektonski objekat, vlasnika Heroja Sa Jarinja, koji je onomad poručio AV-u: “Sruši mi kafanu, srušiću ja tebe…“

    1. MUP-u treba asistencija BIA-e,a mozda i Ruske Federacije…? Jedino,ako vazduhoplovstvo porusi objekat…iz tehnickih razloga…? Ko da penje vozilla,MUP-a po tako nepristupacnim terenima,punih izazova…

  2. Kako javlja agencija Đekna, objekat još nije srušen, a kad će, ne zna se…

  3. To verujem ministru. Za rušenje su majstori. Kao primer može da se uzme Savamala. Bager i maskirani huligani i očas posla objekta nema.

  4. Sta …da se rusi ovako jedinstven objekat…???? Unikat u Srbiji …ni “ Fantast „mu nije ravan… zar jos Jutka nije “ sredio „“papire ???

  5. Dajte zamolite NATO da jednim tomahavkoma iz Jadrana rese taj problem.
    Doslo bi rusenje besplatno bez angazovanja policije sudoova advokata i drugoih ucesnika u agoniji pravde u SRBIJI.

  6. Zašto rok do kraja godine?
    Dovoljno je pet šest kila trotila i da se posao završi za jedan dan.

    1. Evo zasto, pa da zaboravimo u decembru sta je rekao u avgustu.

  7. Ovaj objekat NIJE NELEGALAN.
    papire je sredio Jutka i tako ušao u klub besmrtnika.

  8. treba da vas je sve sramota počevši od vas ministre do svih onih koji su zapenili da se ruši objekat!
    kako ste svi spermni za rušenje?
    lepo država zapleni objekat i donira ga za neke humane događaje za slikarsku koloniju da se sakupljaju
    umetnici slikari ili pesnici i književnici da se druže piju i govore stihove ili glumci srbski itd.
    ako ne onda davati deci da dišu čisti vazduh i da uživaju u prirodi i časovima biologije

  9. Cekaju da AV nadje pare i da obesteti vlasnika, jer mu je dozvolio gradnju ne racunajuci na ovoliki publicitet. Sad ce neko ministarstvo biti krace za jedno milion evra koliko ce dobiti vlasnik objekta. Zar ste mislili da ce vlasnik stetovati a da AV ne nadoknadi stetu svom drugaru. Nije vazno. To su samo pare gradjana. Nista licno.

  10. Ovaj tekst pokazuje kakav smo mi jad od drzave. Kao rusenje ce da pokaze vladavinu pravu. Da u Srbiji vlada pravo, vlasnik ne bi smeo ni jednu ciglu da popne na planinu. Ni da pomisli da je popne, a kamoli da pocne da kopa temelje, betonira, malterise, kreci. Zidaj, rusi, zidaj, rusi, i tako u krug, dok se sve ne urusi jednog dana i ne ostane ni truncica mladosti, pameti i prava u Srbiji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.