Stefanović: O hapšenju funkcionera UKP-a odlučuje Tužilaštvo

Ostavite komentar


  1. Verujem da ce hapsenje uskoro biti izvrseno jer odavanje tajnih podataka je velika izdaja drzave i to se strogo mora kazniti.

  2. Srbija je pravna drzava u kojoj zakoni moraju da se postuju.Oni koji prekrse zakone treba da odgovaraju za svoje postupke.

  3. Hteli su da se vode onom ,,Zavadi pa vladaj,, ali na srecu to im nije uspeloPokusali su da naruse odnose dve zemlje ali im to nije poslo za rukom.

  4. Stefanovic i Drzavna bezbednost je pokazala da svoj posao obavlja na najjvisem nivou i da im je bezbednos gradjana vazna.

  5. Službe bezbednosti su odradile svoj deo posla, i sada je red na tužilaštvu da se bavi ovim slučajem.

  6. Strašno je da neko proda svoj anrod i državu za šaku novca strancima, takve osobe su najgori šljam i treba ih najoštrije kazniti.

  7. Tužilaštvo će odraditi svoj posao kad budu prikupili dovoljno dokaza za hapšenje dotičnog gospodina za kog je otkriveno da je otkrivao podatke.

  8. Ako tuzilastvo ne ubrza proces istog tog izdajnika ce zapadne sluzbe da izvuku iz drzave!

  9. Verujem da tužliaštvo odlično zna svoj posao i da će nakon prikupljenih dokaza uhapsiti gospodina jer je počinio krivično delo time što je odavao podatke koje nije smeo.

  10. Mislim da ga treba uhapsiti jer bi tako svaka drzava uradila naravno ako je kriv. Bez mnogo razmisljanja.

  11. Pre svega mislim da da ce Tuzilastvo odluciti, sta dalje ali sam takodje siguran da se drukara nalazi na sigurnom mestu.

  12. Kako funkcionise taj softver? Imate na raspolaganju odredjeni font rijeci za odredjenu temu, koji mozete da koristite i vi samo morate da kliknete? Redosled rijeci je definisan nekim algoritmom, koliko vidim na bazi obradjenih 24 uzoraka. Od tih 24, 23 ispunjavaju taj uslov.

  13. Nikakva tolerancija ovakvih postupaka ne sme da se toleriše, raditi samo u interesu gradjana.

  14. Ja mislim da ovde neki ne razumeju da vladavina prava nalaže da se postupa u skladu sa propisanom procedurom i da odstupanja ne može i ne sme biti. Ta vremena su za nama

  15. Tužilaštvo će odraditi svoj deo posla, ali da bi do toga došlo neophodno je prvo prikupiti odgovarajuće dokaze.

  16. Nisam pravnik ali mi je sve to nekako nemoguće da nije uhapšen izdajnik države, za neplaćenu kaznu za prekršaj iz saobraćaja se hapsi a za izdaju ne.

  17. Treba ga uhapsiti ako postoje materijalni dokazi, može da pobegne u ambasadu koja ga je korumpirala.

  18. Srbija ја zemlja koja neće tolerisati da bilo ko odaje podatke strancima i da radi protiv interesa i bezbednosti njenih gradjana.

  19. Шта је то што неко може добити одавањем тајни УКП, да ли је могуће да постоје високи функционери чији задатак је да проналазе оне који раде против интереса своје земље за шаку долара.

  20. Sigurno je da takve izdajnike treba pohapsiti i što brže procesuirati,ali u Srbiji se zaista moraju poštovati pravila i sigurno se bez odluke tužilaštva ne može hapsiti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.