Stefanović: Pogodnosti za zaposlene u policiji

Ostavite komentar


  1. Zaista jos jedan lep gest drzave, ovo ce zaposlenima biti od velikog znacaja i doprinece ustedi novca. Sve pohvale za ministra, samo tako nastaviti i da jos vise zaposlenih dobije te kartice.

    1. Milidragoviću, Milidragoviću… Nikad od tebe neće biti čovek. Sedi, 1.

    2. Ne trebaju njima kartice jer dodatan novac stiču na svakoj raskrsnici.

  2. Kada ce takve kartice dobiti medicinari, nastavnici i profesori, vojnici, penzioneri, opstinari, postari, komunalci, sudije, ili to delite kako vam se nakrivi!?

  3. Pitanje za Nebojšu iz Beograda: koji su efekti senior kartica koje ste vi iz vlasti najavili kao spas za penzionere?

    1. To je sarena laza za penzionera ali za policajce ce da radi kartica. Penzioneri mogu da kupuju od policajaca ali sa 20 % popusta tako da njima ostane makar 10%..
      Trenba im odmaha dati besplatno lokale u kojima ce prodavati tu robu sa popustom.Inace ne pominje se ogranicenje u koliciji ni vrsti robe tako da je policijski vsar kompletan.

  4. – Alo! Jel ovo tvoja prodavnica? Aj, potpisuj ovo!
    – Izvinite, a šta je to?
    -Ugovor da policajcima daješ popust 30 posto na svu robu!
    -Izvinite, ali ja stvarno ne mogu toliko, jedva opstajemo. Redovno plaćamo porez i gomilu nameta državi. Pa ja vas već tako finansiram…
    -Nećeš, AAAAAA!!!!! Kolega!
    APSI !!!!!

  5. Stvorena je policijska drzava juzno americkog tipa. Policija ima sve privilegije i prava na dola da oni odozdo ne uznimeravaju one gore. Sta je sa veteranima, sta je sa invalidima , sta je sa porodicama poginulih u ratovima 1991. do 1999. ? Sta je sa oplackanim penzionerima???

  6. Al ce panduri da diluju kuplenu robu sa popustim od 30% robu po buvljacima i komsiluku sa popustima od 20 %. To je dobar nacin da finasiras i korumpiras policajce preko plate i reketa koji inace ubiru gde god hoce.Vidi se da je ministar doktor nauka ali kojih jos ne znamo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.