Stefanović: Skup vojnog i policijskog sindikata politički

Ostavite komentar


  1. Ne znam o kojoj državi se radi u članku, ali u Srbiji kriminala nikada više. Kako reče stručnjak za ovu oblast, sada se već krše sva nepisana peravila, pa su likvidacije počele na sahranama, pred porodicama… ispred škole…
    Sa druge strane, ako pojedince, polut Saleta Mutavog (i slične) gledamo kao državnog službenika, ili vojno lice, onda oni ne ulaze u statistiku, pa sve može drugačije da se prezentuje…

  2. Mafija se uvek u Srbiji obračunavala, to je bilo uvek ma ko da je na vlasti. U zadnje dve godine kriminal i krivčna dela su generalno smanjena, ako se u obzir neuzmu zadnji događaji. Generalno zadovoljavajuči je rad policije.

  3. Verovatno dok ovo Stefanovic ponosno prica, neki je auto raznesen eksplozivom. Izresetan neki kriminalac na ulici. Ma nema krminala. A i u njegovom stilu, moramo se sloziti sa njim da su i takva ubistva POLITICKEA, i organizovana u cilju da se umanji vrednost SNS a.
    A to za strajk.Ne znam samo odakle pravo Stefanovicu u njegovim buljubasama da preuzmu APSOLUTNO pravo da samo oni mogu da se bave politikom u Srbiji. Onom ispravnom. Svi ostali su Soresevci.

  4. Ja sam iz novog sada, i skroz je smesno da mi sad pricamo protiv sns zbog nase dece… nije sns ucio nasu decu kako da se ponasaju, mi smo! zato prekinite da pricate kojesta, nego vaspitajte decu svoju!

  5. Skup je "čisto politički, bez ijedne činjenice i argumenta". Eto kako političar dr Stefanović shvata politiku, kao nešto što ide bez činjenica i bez argumenata.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.