Stefanović: Srbija bezbedna zemlja

Ostavite komentar


  1. Srbija je dosta ozbiljnija drzava i potpuno sam siguran da sada nijedna kriminalna organizacija ne moze da naskodi drzavi,dok to ranije nije bio slucaj jer su tajkuni i kriminalci vodili glavnu rec.

  2. Ma koliko neko zeleo da ospori istinu Srbija je bezbedna zemlja i to zahvaljujuci ozbiljnoj i odgovornoj politici ove Vlade.

  3. Svakako je Srbija bezbednija nego pre i navijam da tako i ostane,kako bi mi deca rasla u bezbednoj zemlji.

  4. Efikasnim obavljanjem svojih poslova pripadnici policije osiguravaju visok stepen bezbednosti gradjana

  5. Naravno da je bezbednost velika kada je Vlada Srbije uložila značajna sredstva u opremu, vozila, namensku industriju,…!

  6. Osim AKO IH neugroze,, u samom Beogradu,NEKI TAMO, U FANTOMKE,,PREKRIVENI,,IDIOTI,,A,,BOJE SE, STRUJE,.Ovakav endemski,,,dr,,a već ,,predavač,,.,,Blago,, tim,,studentima,,na,,poukama,, i ,,predavaču,,.Imaju već zacrtane smernice KAKO SE,NapreDno stiču,,znanja,, i posebna,,zvanja,,..

  7. Srbija je bezbedna zahvaljujuci vama Stefanovicu,vi ste uveli sistem ,za pohvalu

  8. Daj ljudi vodite ovog Nebojšu iz Beograda na lečenje , gotov je skroz !!!

  9. Srbija je toliko bezbedna zemlja,da će AV dobiti kao nagradu još jedan,mnogo jači blindirani Audi!

  10. Stefanović očigledno još uvek nije naučio razliku između "stanja bezbednosti" i "bezbednosnih pretnji"? Srbija, na naču sreću, bar za sada, nema bezbednosne pretnje kakve imaju druge zemlje u Evropi i svetu, inače da nije tako, daleko smo od bezbedne zemlje jer je ceo sistem bezbednosti, naročito kadrovski i proceduralno, u tolikoj meri urušen pa je jedino ostalo da nas Bog čuva.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.