Stefanović u pisanoj izjavi: Nemam veze s klanom Belivuka, tužba zbog navoda o Skaj aplikaciji

Ostavite komentar


  1. A dobro sta je onda istina? Otvorili ste pricu u medijima o svemu i svacemu. Sad samo ostaje jos da mislimo da ste sve izmislili da skrenete temu sa ko zna cega.

  2. Skupi hrabrost pa kaži to što znaš, biće lakše i tebi i Srbiji.

  3. Hvala FBI da nije njih ovi bi jos klali i ubijali ljude,pored nasih sluzbi.Nemoguce je da nasi nisu znali za Velju Nevolju samo im nije bilo u interesu da ih razbiju dok Ameri nisu zapretili.

  4. Jedno je „isticati“ nešto, jedno je sastančiti o nečemu sa nekima, a drugo je tolerisati i gajiti obolele „navijače“ 10 godina. Nema pranja, ni tvog, no tvojih, ni bivših tvojih. 10 godina MUP (Neša i Dačić) toleriše navijače! Ej bre, pa to je za ….

  5. Mangupe, zaista mislis da vrede iciji pa i tvoji argumenti kad te zakace SNS mediji?

Ostavite komentar


Društvo

Zabranjeno parkiranje na trasi maratona 9

Zabranjeno parkiranje na trasi maratona

Javno komunalno preduzeće "Parking servis" uputilo je apel svim građanima, predstavnicima firmi i organizacija da blagovremeno pomere svoja vozila sa trase 37. Beogradskog maratona, koji je zakazan za nedelju, 28. april.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.