Stefanović: Ubistva kompleksna, podbacio ceo sistem

Ostavite komentar


  1. Mamlaze, ti si sa Vucicem unistio sistem; zato sistem podbacuje na svakom koraku! Nego, mamlaze ostao si nam duzan za Savamalu! KO JE RUSIO SAVAMALU I PO CIJEM NALOGU!? OSTAVKA MAMLAZE! PS: Ne ljuti se, prilici ti zbog doktorata takvo ime!

  2. Svaki sistem ima svoje dobre i loše strane,ovaj naš mislim da ima više dobrih ali treba neprestano raditi na poboljšanju.Raspadom SFRJ i uticajem raznih faktora naš mentalni sistem je doživeo pad tolerancije i životnih vrednosti.Kada to budemo uspeli da podignemo na jedan znatno viši nivo mnogo će nam biti lakše.

  3. Zamišlja li,,dr,,Šone,da i u mnogohvaljenoj KINI ima ovakvog,,dr,,,u kome BI,,sistem,,omogućio i njegov,,doktorat,,A POSEBNO NJEGOVO NOĆNO FANTOMAŠENJE,U IME,,SISTEMA,,.

  4. Šta je podbacilo kad si ti ministar policije, to je stvarno kompleksno. Vreme je da se uključi medicinska struka i objasni nam kako smo došli do toga da se na ovako važnim pozicijama nađu pritupi likovi oskudne inteligencije i siromašnog rečnika, bezlične prazne osobe potpuno nesposobne, netalentovane i neobučene za bavljenje poslovima od državnog značaja. Šta je sa plagijatom? Na čelu ministarstva je čovek za koga se ozbiljno i osnovano sumnja da je počinio krivično delo za koje je zaprećena kazna zatvora. Ovde ne da je podbacio sistem, sistem i ne postoji otkad su ovi došli, nego je podbacio zdrav razum kad svi rezignirano pristajemo da sedimo na dnu blatnjavog bunara a oko nas divlja najgori rijaliti kao eksperiment in vivo.

  5. nisu ubistva kompleksna, to mogu biti samo razlozi…doktore mamlaze.

  6. Kakve veze on ima, pa ne moze ministar da bude kriv jedini…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.