Stefanović: Zatvoren kamp na Zlatiboru, deca vraćena kući

Ostavite komentar


    1. Ovaj komentar 120 šupljoglavih AV botova ocenilo je negativno, tj. protive se boljem životu naše/njihove dece!? Rečeno im je valjda da uvek budu ”antiprotivni”, pa lupaju minuse i kad je to u suprotnosti sa zdravim razumom. Kad ugrize AV, tu ni antibot ne pomaže.

  1. Treba ispitati ko je zaista organizator, nije lepo videti i neprijatno je deci do 11, 12 godina dati puske u ruke i obucavati ih vojno, ka da ih spremate za neke nemile dogadjaje.

    1. Jeste, baš ste pogodili. Spremaju ih, najverovatnije za invaziju na SAD ili Veliku Britaniju. Srbi su poznati po osvajačkim ratovima?! Umesto vojnog obučavanja /koje je opasno/ trebali su da im podele bezopasnu „travu“ i da im pričaju o multietničnosti i retkom bilju koji postoje samo na Balkanu?!.

    2. Jedini nemili dogadjaj za koji nikada necemo biti spremni je sta je vas Vucic napravio od nase Srbije!

  2. Ovaj komentar 120 šupljoglavih AV botova ocenilo je negativno, tj. protive se boljem životu naše/njihove dece!? Rečeno im je valjda da uvek budu ”antiprotivni”, pa lupaju minuse i kad je to u suprotnosti sa zdravim razumom. Kad ugrize AV, tu ni antibot ne pomaže.

  3. Naravno. Par poziva iz Brisela i Vasingtona, podsecanje na potpis sa IPAPa i potpise koje im je Gazda dao, … i eto! Srbijo kolonijo pod porobljenim i poniznim naprednjackim vazalima, … (osim ako i ova sarada nije jos jedan od gazdinih idiotskih argumenata za siptarske pregovore … ?!)

  4. Ovakve kampove Izrael ima 40 godina. I Jevrejska deca iz citavog sveta dolaze u njih. I to je pod pokroviteljstvom drzave i vojske.

  5. Kome je ovo palo na pamet da mi je da znam… Čuj, negovanje kulture i tradicije oslobodilačkih ratova. Kultura se neguje u muzejima, pozorištima, bioskopima, čitanjem knjiga. Sportski duh se razvija u sali za fizičko vaspitanje u školi i ostalim objektima koji su namenjeni za to. Deca šutiraju loptu, trče… Ovo je čist apsurd.

    1. Kako da deca dodju do knjiga kad ih pojedinci uzmu i nikad ne vrate, ili vrate posle 35 godina kako bi povracaj ubotrebili za licnu promociju pred izbore.? U stvari, da sprece bruku koja je trebalo da otkrije nihovo „postenje“!

  6. kampovi koji vise pripadaju sokolsko – izvidjackom nego vojnom postoje u svim zemljama na svetu. i u USA i u GB ali i Izraelu i da ne nabrajam dalje. kampovanje, planinarenje i cetovanje su nezaboravni renuci svakog deteta, naravno uz kontrolu obucenih inbstruktora i vaspoitaca. na zalost, kod nas ministar preuzi ma one prerogative koji mu ne pripoadaju. Jedan raspusta kamovanje, drugi raspusta svete univerziteta kojiu mu nisu po volji, Gospodo, dokle?

  7. Opet opasna igranka opozicije. Sramno je ekspoloatisati decu i ugroziti njihov mentalni razvoj!

  8. Strašno! Ja ne verujem šta ljudski um može da smisli. Ovo je teška zloupotreba dece. Sramota za organizatore kampa. Sramota za Stamatovića koji je dao dozvolu za tako nešto.

  9. Sva deca se igraju kao mali, bar su se u moje vreme igrala „krrr-krr“, ali jedno je igra, a drugo je stvarnost. Deca treba da nam izrastaju u psihički stabilne ličnosti, kampovi ovakve vrste su za svaku vrstu osude!

  10. Kazniti Stamatovića i sve ostale upletene u ovaj događaj, pa im se ništa slično neće ponoviti.Nisu jadna deca kriva ni za šta. Samo su ispali žrtve nekih bolesnih umova.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.