Stejt department o slučaju Ćuruvija: Obeshrabrujuće što pravda i odgovornost ostaju nedostižni

Ostavite komentar


  1. Udba nas uništava već 70 godina, oni sprečavaju bilo kakve promene a transformisali su se u mafijašku organizaciju.

  2. Zapad podržava Vučića.jer se plaši da im ne dovede ruske baze bliže zapadim ciljevima!-A on će i dalje vršljati Srbijom!

  3. Обесхрабрујуће је што нико од НАТО злочинаца и западних окупатора Србије већ 30 година није кажњен за злочине над Србијом и Србима. А многи који су починили те злочине су и умрли а да их није стигла заслужена правда. Тако су правда и одговорност остали недостижни.

  4. „Obeshrabrujuće što pravda i odgovornost ostaju nedostižni..“
    – Malo demagogije nikad nije naodmet ! Pa upravo ste vi u junu 2012. instalirali ovakvu vlast u Srbiji. I upravo je vi i održavate u životu svih 12 godina !

  5. A njima neprijatno i još su se kao iznenadili, a onda potapšali Acu kucu kao Slobu onomad

  6. Када ће бити доступни јавности подаци Службе државне безбедости СФРЈ из осамдесетих година прошлог века? Можда се ту дошло до истине.

  7. Tužno je ali ne i nepoznato licemerje američke administracije kada su u pitanju ljudska (i sva druga) prava. Podržavaju Vučića i naprdne krimose a ‘zabrinuto tuguju’ nad gubitkom pravne države.

  8. Strano ministarstvo inostranih poslova nema šta da komentariše odluke sudova u Srbiji.
    Sudovi u Srbiji su nezavisni i sude na osnovu Ustava Srbije i zakona a ne po političkim direktivama.

  9. Bas je njihovo mišljenje važno… Neka analizirajući njihove sudske odluke i suđenja Trampu..

  10. Još veći zločin od ovog ubistva je da neki i dalje misle kako su sudovi nezavisni i da sude na osnovu Ustava Srbije.

  11. Tužan dan za pravdu i pravosuđe u Srbiji, tužan dan za novinarstvo i tužan dan za građene Srbije jer među nama postoje i ovde pišu oni koji to ne vide i kojima i dalje i uprkos svemu, kriva Amerika.

Ostavite komentar


Društvo

Prijava za plagijat protiv Jelene Trivan na čekanju: Ko koči postupak pred Etičkom komisijom Filološkog fakulteta? 10

Prijava za plagijat protiv Jelene Trivan na čekanju: Ko koči postupak pred Etičkom komisijom Filološkog fakulteta?

Filološki fakultet u Beogradu skoro dve godine ne može da okonča postupke pred Etičkom komisijom protiv Julijane Vučo, profesorke ovog fakulteta u penziji i Jelene Trivan, bivše direktorke Službenog glasnika, jer Nacionalni savet za visoko obrazovanje (NSVO) nije imenovao dva člana u stručne komisije koje treba da utvrde da li su Vučo i Trivan prekršile Kodeks profesionalne etike Univerziteta u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.