Sto za jednog

Ostavite komentar


  1. Meho jarane, što jes, jes, prećeto si ga vala da ne može biti više. Ali ajde neka ti bude, u Srbiji novnari mogu bez ikakvih posledica da pakuju, izmišljaju, montiraju… jedino još ne mogu da skinu predsednika, i zbog toga su jako ljuti.

    Istina, jedan mladi politički pišonja, kome su u to doba još uvek curile mladalačke političke bale na nos, je svašta brbljao, i ono što se ne sme, pa čak i ako te neko ugrozio. U međuvremenu je taj klinja politički odrastao, sazreo, promenio retoriku i ponašanje i čak i postao presednik države.

    I sada ti jarane moj, ne znaš kako bi ga skinuo sa vlasti, pa njegovo brbljanje uporedjuješ sa jednom nacističkom naredbom koja je izvršena i provedena u delo. To ti se Meho moj, zove ostrašćeno novinarstvo i ima daleko jaču težinu od brbljanja onog tadašnjeg političkog balonje. Jer, ti to vrlo dobro znaš, nije taj balonja davao naredbe za streljanje onih jadnika, kojih mi je neizmerno žao.

    Meho moj, ne radi se to tako, zato u Srbiji i nema opozicije, ubijaju je takve gluposti kakvima se ti služiš. Kao što Srbija 90-tih nije uvidela u kome pravcu ide Evropa i svet, tako ti na ovakav način totalno mašaš sredstva i metode kojima se danas u Evropi podstiču političke promene.

  2. Sto za jednog je bila nemačka osveta za poraz u velikom ratu (ISR). Sada preživljavamo nemačku osvetu za poraz u II Sv. ratu, samo je osveta drugim metodama, da naivni ne primete. Razaranje ekonomije, privrede, bankarskog sistema, osvajanje tržišta itd.

  3. Čitajući ovaj članak imam isti osećaj kao da čitam članak druge strane. I jednima i drugima nedostaje i malo dopunskih informacija. Nisu u Srebrenici bili samo srpska paravojska, grčki i ruski dobrovoljci, nego i drugi, bar po onome što su zvanični izvori (Erdemović i dr ). Jedan broj njih je bio pripadnik tajnih službi koje su bile direktno uključene u ratove devedesetih.

  4. Da li je Vucic potpisao naredbu o streljanju u Srebrenici?
    Ako nije, autior bi trebalo da bude tuzen za klevetu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.