Stojanović: Spasić mi je rekao da sam NATO plaćenik

* Spasić: Rekao sam joj da njen sin nije ni bolji ni gori od svih ostalih žrtava
Zbog fotografije nastradalog u bombardovanju RTS-a na "zidu plača" njegova majka na meti predsednika Udruženja porodica stradalih na KiM

Ostavite komentar


  1. Mi, Srbi, kao da smo u onoj staroj TV seriji "Zona sumraka". Kod nas je sve kontra. Siledzija"humanitarac", vredja stariju zenu, majku poginulog…………………..BRATEEEE!!!! Dodje mi da odem na Nerno Odelenje, da odmorim 7-8 god. dok prodje ovo ludilo.

  2. G. Stojanović, dotični je po zanimanju SRBIN a takvi uvek znaju šta je najbolje i najpametnije za vas mene, nas, državu, društvo… I svi koji se ne slože sa njim (na žalost ima ih mnogo) su, šta drugo, nego nato plaćenik. Tako da….. SRBIJOOOOOOO

  3. Mi nikako da se rešimo ovih radikala, skoro tri decenije! Šta je to u našim glavama kad nismo u stanju da im se odupremo i da ih pošaljemo tamo gde im je mesto?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.