Štrajk u Glavnoj pošti u Novom Sadu stvara velike gužve: Dvojica muškaraca u odelima ispitivala radnice na šalteru zašto ne rade

Ostavite komentar


  1. Nogom odpozadi i na ulicu. Kada se štrajkuje postoji minimum rada koji se mora ispoštovati. Niko radnike ne sprečava da traže svoja prava i bolje uslove, ali su ovi koji maltretiraju klijente naređenje za blokadu dobili od istih onih koji blokiraju gradove, ulice, mostove…. Ovo nema nikakve veze sa štrajkom zaposlenih.

  2. @Jasmina V. Nedvosmisleno ste pokazali da su radnici upravu što traže bolje uslove rada i veće plate, a naravno za sve su krivi Đilas i Šolak. Logika vam je baš super, a i rešenje da nogom liči na SNS metode.

  3. Eto ko nam vodi državu i laže narod da su plate u javnom sektoru 800 €, ljudi samo gledaju kako da prežive, razmislite za koga glasate, jer će se to „sutra“ i vama desiti.

  4. Koliko ih ima na platnom spisku, a ne pojavljuju se na poslu, taki je i u elektrodistribuciji, stranački zaposleni i da se razumemo ne radi to samo ova vladt nego i oni pre ove i tako redom.Pa trdba tolike plate isfinansirati…i onda gubitaši!!!

  5. Та агонија у пошти траје дуго,радници су стварно доста дуго обмањивани сад је прекипело.

  6. Hoće to tako nogom,uradili bi vi to odavno još za sve lošije ili neposlušne radnike. Problem je samo što nema ko da ih zameni. Moj poštar pijanica, sve račune pomeša, ne zna ni da računa dobro ali jbg. radi i dalje. Više se niko i ne žali na njega. Znamo da jedino on hoće da radi za tu platu. Zamene nema. Niko od komšiluka, nezaposlenih iz kraja nije želeo da radi na njegovom mestu kada su nudili iz pošte. Kada je bolestan sami idemo po poštu. Raspad.

  7. Treba paket da mi stigne kakav je ovo način ne strajkuju svi nek rade bar oni što ne strajkuju

  8. Iskreno malo čudna situacija vezano za štrajk!
    U najmanju ruku kao ona antologijska scena iz “ Balkan ekspresa “
    Vi ste muzičari ? Kažem nismo !
    Niste ! Kažem jesmo !
    U štrajku smo ali nismo kao sindikat , nego tiha obustava rada ?!
    Spontana i sama od sebe !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.