Studenti FPN: Imenovanje ministarki gušenje autonomije fakulteta

Ostavite komentar


  1. Studenti koji žele da stiču znanje učenjem i da doprinesu sebi i društvu nemaju vremena, k’o zaludne Mare, da gledaju ko je postavljen na koje mesto na fakultetu. O ovakvim temama brinu studenti koji bi studirali duže, ali bi imali pravo prvenstva u zaposljavanju kada „naši“ dođu na vlast i kada nikom ne bude briga koliko i sa kojim prosekom je neko završio fakultet, jer će biti bitnija članska karta političke opcije za koju rade, a ne obraćaju pažnju na učenje. Indikativno je i to što su studenti peticiju (ultimatum) predali pred N1 televizijom, a ne pred nekom drugom.

    1. Ovde se ne radi o studentima, vec o osobama koje ne ispunjavaju zakonske kriterijume da budu u timu koji se bavi i studentskim pitanjima.

    2. Zbog cega, @Dragane, citas ono sto u stratu znas (a mozda i ne znas?) da neces razumeti. A i ne mozes da razumes kad ti je sva pamet zaludjena nezabelezenom na ovim prostorima korupcijom. Ne mesaj se u visokoumne i visokoobrazovne poslove.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.