Studenti protestuju zbog odliva mozgova (VIDEO)

Glavni motivi za demonstracije među studentima FPN, FON, ETF-a 

Ostavite komentar


  1. Oni protestvuju,a isti oni odlaze.ovde se i netrude da nadju posao,samo im je cilj otici!!!!!ima posla nego studentima je cilj da nadju posao u krugu dvojke,a neki drugi grad im je daleko.slobodno idite i nikada se nevracaj,moze srbija bez vas!

    1. Ne kaže se protestvuju nego protestuju, pa prema tome ti ni ne razumeš problem“velika je mačku goveđa glava“.
      Nije poenta da sedneš u autobus i da te Vučić voza po Srbiji, pojedeš sendvič i misliš da je to život.
      Čovek ne živi da bi disao, već diše da bi živeo

    2. Postoje ljudi za koje se kaže da imaju opran mozak. To vlasti vrlo stručno rade, metoda se zove stručno subliminarna poruka, utiskiju ti nesvesno mimo tvog prepoznavanja želje drugog.Upotrebljavaju se reklama, muzika, pesma, novinarski tekstovi poutk onih na Pinku, i ti mimo svoje volje postaješ bot. kada dođeš na vrta da se uposliš u službama Grada Beograda traže ti da postaneđ član SNS, od uposlenih se traži da budu SNS-ovci, a ko neće ide na niže radno mesto, na manju platu. Ako misliš da lažem možeš pitati mnoge koji su prošli takvu“obradu“. Smenjeni su direktori i otpušteni, šefovi sektora koji nisu hteli da se učlane u SNS koji nisu bili ni ranije članovi ni jedne partije-stranke.SNS je od prvog dana fašistička banda. To se i danas vidi.

  2. Bravo za naslov teksta, studenti protiv odliva mozgova. Pa što ne budu malo veće patriote ti studenti, da zagreju stolicu, polože ispite i znanje koje steknu da probaju ovde da iskoriste. Ima posla, nije tačno da nema samo treba da se radi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.