„Studentska kartica je prevara”: Studentkinja iz pokreta Kreni Promeni o Vučićevim karticama

Ostavite komentar


  1. Eto prilike da mlada dama,studentske dane, promeni na bolje, za sebe i svoje kolege, kada se dogode promene.

  2. Niko vas ne tera da uzimate i da koristite studensku karticu ako smatrate da je prevara.

  3. Pa mozda su penzionerske i studentske kartice prevara jer nista ne donose ali zato su verovatno dobar izvor prihoda onih koji ih izradjuju i narucioca. Neki to shvataju odmah a nekima ce trebati vreme za to,nazalost“ kada ode voz nije bitno sto je karta u nasem dzepu“. U ovoj drzavi ima mnogo prioritetnijih stavri od stampanja kartica.

  4. ajmo studenti samo napred ima medju vama divnih eto koji mogu biti i min školstva, bi ćete mnogo unaprediti to..samo napred , lepo sre ovo objasnili ..tačno ..ukinuse banku i sta he drugo nego da dele kartice prenoće banke …svaka vam čast na ovom razjašnjenja ….eto kako ste razotkrili ,,gazdu,, i u ovom pa on čim otvori usta ..laže…late, ali eto mi imamo divnu omladinu koja sebe da ,,lagati….do pobede u decembru….bravo omladino studenti

  5. Upravo si ti prevara Anđelija
    Ti se razumiš u Unikredit i Pštansku štedionicu
    Jadno vidim da ne vidiš dalje od nosa kad nemožeš vidjeti šta je pisac htio reći
    Bitno je da si ti političar a ne student

  6. Botovi, čuvajte svoje mentalno zdravlje.Sve što radite preko svoje volje,može Vam se loše vratiti.Bolje da čitate sportske vesti.

  7. @Boys
    Za razliku od Siniše Malog, lažnog doktora i otimača tuđe intelektualne svojine, ili ,, doktora “ Aleksandra Šapića koji bi da obrezuje biljke i da urme umesto urni stavlja u zemlju, Lazović nema potrebe da laže o svom obrazovanju. To što se neko ,,prima“ na glupe i neduhovite Vučićeve izjave dovoljno govori o njegovom( ili njenom) intelektualnom kapacitetu. A što se studentskih kartica tiče, svako ko je studirao zna da su čista prevara.

  8. Kod vucica sve prevara, zamisli. Sad posle izbora kreceeee, videcemo sta. Rikverc ili nova vlast sa novim prevarama. Mozda zavrse i taj dom sto se gradi 14god, kao sto su sve zavrsili

  9. Kartice se prave o trošku građana, a trebalo je nekom ortaku nabaciti posao za njihovu izradu. Penzioneri su već imali svoje penzionerske kartice, zašto je trebalo praviti druge? Laž, kriminal, bratija i partija.

  10. Stvarno treba očekivati od člana pokreta „Kreni, promeni“ da brani Vučića. Tako da je ovo ogromno iznenađenje. A ona je stvarno bitna za funkcionisanje naše države i ja sam u velikom strahu šta će biti sa nama ako ona prestane da se bavi politikom.

  11. Devojka je apsolutno u pravu, ali sa jednim se ne slazem, a to je da se sa tim karticama mazu oci i lazu roditelji srudenata. Mi jako dobro znamo kako je tesko i nama i nasoj deci studentima, lazu onima koj nemaji studente u porodici, a ti ce im ma zalost i poverovati, da ulazu u nasu decu u mladost, pamet i buducnost…deco izguracemo vase studiranje, a vi put pod noge pa bezite iz ove AV prcije.

  12. Draga omladino u zemlji tv voditelja sve je prevara samo mi nije jasno kako novinari iz raznih medija koji su obrazovani ljudi dozvoljavaju da ih kara jedan psihopata i to onda nama prodaju kao pozitivnu pricu…

  13. Pošto radim u s.centru,tvrdim da nije prevara.Niz benefita dolazi sa karticom.Sa indeksom ne možete da jedete u restoranu .Malo se raspitajte,ne pišite gluposti.

  14. 40 godina rada i druženja sa studentima.Oni su avangarda dok ne sednu u fotelje istih koje su smenili,i budu još gori.

Ostavite komentar


Društvo

A ko pita prosvetare 8

A ko pita prosvetare

U situaciji u kojoj su institucije razrušene, osiromašene, nemoćne, ucenjene pa time i nesamostalne i zavisne, svoj posao ne rade, nereagovanje je često dovoljan uslov za bezakonje, koje se o glavu obija prosečnom građaninu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.