Stupile na snagu nove mere, zabranjena okupljanja više od 500 ljudi u zatvorenom

Ostavite komentar


  1. Navedena odluka je u Sl. glasniku objavljena 9 juna. 10 juna mi na fudbalskoj utakmici imamo koliko, 25.000 navijača? Stvarno više ne znam čemu ovakve odluke.

    1. Neka svi znaju i citaju. Moja maska i moj jedini pravi i istinski stit je Gospod Isus Hristos sin Boziji.Njemu se molim i njemu se klanjam, za svaki dan i jutro koje mi osvane.

    2. A fudbalska utakmica se inače igra u zatvorenom prostoru?

      I usput, baš me intereresuje, na kojoj je to utakmici skoro, kod nas, bilo 25.000 navijača?

  2. Toliko nas svih ovih meseci lažu stručnjaci, kvazi stručnjaci a naročito Gospodar zaraze, da smo sluđeni. Ako maske i rukavice štite, zašto smo mi 65+ bili dva meseca u kućnom zatvoru? Ako ne štite, zašto ih nosimo? Koliko je zaraženih i umrlih? Kažu da se sada pojavljuju džepovi, nema žarišta. Ako logično razmišljam, pa dovljan je samo jedan zaraženi da za tili čas nastane žarište. I najzad, hoće li oni što će glasati biti obavezni da nose rukavice, maske pa čak i vizire?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.