Subotica: Nekoliko ulica u gradu i prigradskim naseljima sutra bez struje 1Foto: Beta/Milan Timotić/EV

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u utorak, 25. januara, neće biti struje u pojedinim ulicama i delovima ulica u Subotici, Klisi i Bajmoku.

U Subotici struje neće biti od 10 do 12 časova u delu Frankopanske od Doža Đerđa do Travničke, u Luke Botića, Ilirskoj, na početku Jenea Kalmara do Travničke, Vinkovačkoj ulici i Braće Jugovića.

Na Klisi bez struje će od 9 do 14 časova biti Bikovo salaši br. 13, 16, 17, 18, 132 i 133, Bikovo br. 9 i 13/A, i Čantavirski put br. 17/A i 133.

U Bajmoku struje neće biti od 9 do 13 časova u delu JNA od Male Kapelske prema Željezničkoj, u Maloj Kapelskoj, delu Partizanske od Male Kapelske do Frana Supila, u delu Frana Supila od JNA do Kosovskog trga, u Golubovoj, Beogradskoj, delu Vlade Ćetkovića od Frankopanske do Save Kovačevića, delu Frankopanske između JNA i Vlade Ćetkovića, u Save Kovačevića, Novoj, 11. novoj, Ružinoj, Kolodvorskoj i Željezničkoj ulici.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari