Odvoženje kabastog otpada iz tri naselja u Subotici 1Foto: Fejsbuk stranica JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

U okviru jesenje akcije odvoženja čvrstog i kabastog otpada iz domaćinstava, JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica će sledeće nedelje postaviti kontejnere za sakupljanje otpada u naseljima Peščara, Aleksandrovo i Gat.

U ponedeljak i utorak kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u Peščari, na uglu ulica Rolana Romena i Jabuke (kraj asfalta), Josipa Kolumba i Skadarlijske, Uskočke i Koparske, Edvina Zdovca i Uskočke, Kajsija i Lepe ulice, i u Josipa Kolumba kod stare pruge.

U Aleksandrovu kontejneri će biti postavljeni u sredu i četvrtak, kod okretišta autobusa u Starine Novaka (dva kontejnera), na zaobilaznom putu u krivini posle Bunarića, kod kafane “Bačvanka” i u ulicama Jelene Čović i Aksentija Marodića kod škole.

U Gatu kontejneri će biti postavljeni u petak, na uglu ulica Bartola Kašića i Ruđera Boškovića, Ivana Kukuljevića i Dragojle Jarnević, Marka Oreškovića i Banatske, Velebitske i Gundulićeve, i na sredini Velebitske ulice kod dečijeg igrališta.

Jesenjom akcijom odvoženja čvrstog i kabastog otpada biće obuhvaćeno 17 vangradskih i isto toliko gradskih mesnih zajednica u Subotici, a trajaće do 8. decembra.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari