Naredne nedelje odvoženje kabastog otpada iz tri subotička naselja 1Foto: Fejsbuk stranica JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Naredne nedelje kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u subotičkim naseljima Bački Vinogradi, Kelebija i Dudova šuma.

Tradicionalna jesenja akcija odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava koju organizuje JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica nastavlja se u ponedeljak i utorak, kada će kontejneri biti postavljeni u naselju Bački Vinogradi kod prodavnice “Univereksport” (kod crkve), železničke stanice, Buki mosta, u Kaić sokaku, kod Doma kulture i iza nadvožnjaka.

U naselju Kelebija kontejneri za kabasti otpad biće postavljeni u sredu i četvrtak na uglu ulica Kiš Ferenca i Glavnog puta, Livadske ulice i Glavnog puta, u dvorištu Doma mesne zajednice i u Veljka Vlahovića kod škole.

U naselju Dudova šuma kontejneri će niti postavljeni u petak u Sekereš Lasla kod zgrada, Šumskoj ulici kod bivše “Lesnine”, na uglu ulica Stipe Grgića i Dože Đerđa, Plitvičke i Kosovske ulice, Travničke ulice i Stipe Grgića, i na uglu Majšanskog puta i Bose Milićević.

Jesenjom akcijom odvoženja kabastog otpada biće obuhvaćeno 17 vangradskih i isto toliko gradskih mesnih zajednica u Subotici, a trajaće sve do 6. decembra.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari