Subotica: Naredne nedelje odvoženje kabastog otpada iz četiri naselja 1Foto: Fejsbuk stranica JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Naredne nedelje kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u subotičkim vangradskim naseljima Donji i Gornji Tavankut, Hajdukovo i Šupljak.

Tradicionalna jesenja akcija odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava koju organizuje JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica nastavlja se u ponedeljak i utorak, kada će kontejneri biti postavljeni u naselju Donji Tavankut, kod spomenika i ambulante, u Zmaj Jovinoj ulici kod zgrada, u Ivana Sarića (Dikanovac) i na uglu ulica Marka Oreškovića i Matka Vukovića.

Istovremeno će kontejneri biti postavljeni u naselju Gornji Tavankut kod zadružnog doma i prodavnice “Trgopromet”.

U naselju Hajdukovo kontejneri će biti postavljeni u sredu i četvrtak na uglu ulica Prvomajske i Sarajevske, Cankareve i Sarajevske, Omladinske i Borisa Kidriča, Željezničke i Omladinske (preko pruge), u Stipić šoru (preko pruge) i u Nosi kod prodavnice i mosta.

U petak će kontejneri za kabasti otpad biti postavljeni u naselju Šupljak, kod groblja, Doma mesne zajednice i Šamuke.

Jesenjom akcijom odvoženja kabastog otpada biće obuhvaćeno 17 vangradskih i isto toliko gradskih mesnih zajednica u Subotici, a trajaće sve do 6. decembra.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari