Odvoženje kabastog otpada sledeće nedelje iz tri naselja 1Foto: Fejsbuk stranica JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Naredne nedelje kontejneri za sakupljanje čvrstog i kabastog otpada biće postavljeni u subotičkim naseljima Bikovo, Verušić i Kelebija.

Tradicionalna prolećna akcija odvoženja čvrstog i kabastog otpada iz domaćinstava koju organizuje JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica nastavlja se u ponedeljak i utorak u naselju Bikovo, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu ulica Đure Đakovića i Dalmatinske, Bratstva i jedinstva i Ljubljanske, Đure Đakovića i Kosmajske, kod crkve, u Gabriću na uglu ulica 10. i 11. nove, u Lamić kraju i Kongo naselju.

U naselju Verušić kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u sredu kod Doma mesne zajednice na Čantavirskom putu, u Šištku naspram Srednje ulice, preko puta bivšeg Agrokombinata blizu starih kuća i na Žedničkom putu kod autobuske stanice, posle Radine kafane.

U naselju Kelebija kontejneri će biti postavljeni u četvrtak i petak na uglu ulica Kiš Ferenca i Glavnog puta, Livadske ulice i Glavnog puta, u dvorištu Doma mesne zajednice i u Veljka Vlahovića kod škole.

Prolećnom akcijom odvoženja čvrstog i kabastog otpada biće obuhvaćeno 17 vangradskih i isto toliko gradskih mesnih zajednica u Subotici, a trajaće sve do 14. juna.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari