Subotica: Odvoženje kabastog otpada sledeće nedelje iz tri naselja 1Foto: Fejsbuk stranica JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Naredne nedelje kontejneri za sakupljanje čvrstog i kabastog otpada biće postavljeni u subotičkim naseljima Ljutovo, Donji i Gornji Tavankut.

Tradicionalna prolećna akcija odvoženja čvrstog i kabastog otpada iz domaćinstava koju organizuje JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica nastavlja se u sredu, 3. maja, u naselju Ljutovo, gde će kontejneri biti postavljeni kod odbojkaškog igrališta, kod voćnjaka, posle ćuprije leva strana, ispod topola i kod autobuske stanice na Ljutovačkom putu.

U naselju Donji Tavankut kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u četvrtak i petak, 4. i 5. maja, kod spomenika i ambulante, u Zmaj Jovinoj ulici kod zgrada, u Ivana Sarića (Dikanovac) i na uglu ulica Marka Oreškovića i Matka Vukovića.

Istovremeno će kontejneri biti postavljeni i u naselju Gornji Tavankut kod zadružnog doma i prodavnice “Trgopromet”.

Prolećnom akcijom odvoženja čvrstog i kabastog otpada biće obuhvaćeno 17 vangradskih i isto toliko gradskih mesnih zajednica u Subotici, a trajaće sve do 14. juna.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari