Odvoženje kabastog otpada u Subotici sledeće nedelje iz tri naselja 1Foto: Fejsbuk stranica JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica

Sledeće nedelje kontejneri za sakupljanje čvrstog i kabastog otpada biće postavljeni u subotičkim naseljima Mali Bajmok, Zorka i Bajnat.

Tradicionalna prolećna akcija odvoženja čvrstog i kabastog otpada iz domaćinstava koju organizuje JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica nastavlja se u ponedeljak i utorak u naselju Mali Bajmok, gde će kontejneri biti postavljeni na uglu Sivačkog puta i Braće Milašina, Ivana Sarića i Durmitorske, Albe Franciškovića i Batinske, Baranjske i Fočanske, Somborskog puta i Batinske, Tavankutskog i Somborskog puta, i između ulica Radoja Vujoševića i Kisačke.

U naselju Zorka kontejneri za odvoženje čvrstog i kabastog otpada biće postavljeni u sredu i četvrtak na uglu Zorkine i Erdutske ulice, Batajničke i Balzakove ulice, Petra Popovića Age i Alekse Kokića, Proleterskih brigada i Somborske, Proleterskih brigada i Zorkine, Proleterskih brigada i dr Ferenca Bodrogvarija, i na uglu Jokai Mora i Kristofera Kolumba.

U petak kontejneri će biti postavljeni u naselju Bajnat, na uglu ulica Braće Radić i Dragiše Mišovića, Šolohove (Čapajeve) i Kumičićeve, Dalmatinske i Ivana Ivanića, na uglu Senćanskog puta i Učke ulice, i u Ljube Nenadovića.

Prolećnom akcijom odvoženja čvrstog i kabastog otpada biće obuhvaćeno 17 vangradskih i isto toliko gradskih mesnih zajednica u Subotici, a trajaće sve do 14. juna.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari