Sudija Majić: Neću se kandidovati za predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Steta g-dine Majicu! Vi ste posten i castan covek kome su istina i pravda uvek na prvom mestu! Bili biste sjajan predsednik, potpuno drugaciji od sadasnjeg, ono sto treba ovom napacenom narodu! Razumem da necete da „prljate ruke“! Vase dostojanstvo i principi to ne dozvoljavaju! Svaka cast!

    1. Predsednik Srbije je protokolarna funkcija. Ne bi valjalo kapacitete sudije Majića trošiti na dodelu ordenja, odlikovanja i polaganje venaca. Ako od bilo kog budućeg predsednika očekujete da bude „bog i batina“ i „mirođija u svakoj čorbi“, zašto biste menjali Vučića?! Jedino ako želite nekog lepšeg.

    2. O čemu ti bratac? Kakav bre narod pošten. Gde nepošten može biti gladan pravde. Jedino one poznate srpske pravde, ja sam uvek u pravu a ne komšija, i bolje ja da ukradem nego komšija.

    1. A pravniku ,najboljem studentu ,najpametnijem ,buducem treneru ,je dozvoljeno..
      Mislim da mu odmah treba dodeliti DIPLOMU TRENERA.

  2. Vi jedini možete pobediti ovo zlo, treba nam neko neukaljan, opozicija za rashod a pi neki i za istragu.

  3. Ne bih voleo nikako da se ugleda na aktuelnog preCednika osim u jednoj osibini: da uradi uvek suprotno od onoga što javno iznosi! Voleo bih i da sudija Majić uradi suprotno od ovoga što je izjavio. Verujem da bi imao ozbiljan broj glasača. Barem bih ja prvi dao glas za njega.

  4. O, čoveče! Pa ko te vuče za jezik? I ostavi me priče o časnosti sudija, u to niko ne veruje.

  5. Dragi Miodraže, meni se kao što vidim i mnogima, dopada ideja da ti ili sličan tebi bude budući predsednik. To što ti neznaš zanat zvani politika je rešivo, to što ti je ugodnije kao sudiji je razumljivo, ali to što si potrebniji državi kao državnik je tema za dublje razmišljanje. Tvoje, političara i naroda ako im se ponudi ta opcija. Nadam se našem dobrom izboru na sledećim izborima, a tebi i tvojima želim svako dobro.

Ostavite komentar


Društvo

Sergej Trifunović: Srpska politika je blato (VIDEO) 10

Sergej Trifunović: Srpska politika je blato (VIDEO)

"Srpska politika je blato. Što je prostija, što je primitivnija, više efekta pravi i ostavlja gore posledice", izjavio je u emisiji "360 stepeni" glumac Sergej Trifunović. Na pitanje šta se svaki put desi opoziciji da dođe na kraju do podele, Trifunović kaže - sujeta.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.