Sudije položile zakletvu u Narodnoj skupštini

Ostavite komentar


  1. Polozili zakletvu da ce sluziti Vucicevom rezima …Mada oni uvek sluze politicarima a najmanje su u sluzbi naroda I pravde

  2. Od njih će 99% biti korumpirano i suditi po nalogu moćnika na vlasti, a ne po zakonu.

  3. Koa sorogatni roditlji danas smo docekali jedan od najvaznacajnijih danova nasega zivota – nas cak je postao sudija. Ne sto je nas rod, nego sto je to dostekao sa tvrdim i etickim radom sve u roku u zanjih osam godina.. Diplomirani pravnik, polozio pravosudni ispit, postao sudski pomocnik mogim sudijama, sudska akademija, ispiti na sudskoj akademiji, rigorozni rad i krajnje priznanje da moze da postane sudija u toku izbora za pozicije. Ne samo sto cestitamo nasem necaku vec Srbiji koja je prisvojila neutralni nacin biranja novih sudija baziran na cestitim dostignucima individualaca uz dodatnu temeljitu prosvetu sudske akademije. Evropo osvrni pogled na dajasnji dan i biranja sudija u Srbiji. Pozdrav iz Kanade!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.