Suludo da RTS ne prenosi meč nacionalne selekcije

Ostavite komentar


  1. Rts nije prenosio ni meceve sa svetskog prvenstva u odbojci kada su nase odbojkasice osvojile zlato.Cak ni taj finalni, ji direktno, niti je pusten snimak. To sto je prava imao Sport klub ne sme biti izgovor . Pre ovog „medijskog svakog drugog blagostanja“ bilo je normalno da jedna tv.preuzme program druge ako se radi o necem vaznom.

  2. Opet RTS laze narod Nije Junajted grupa otkupila .. nego zakupila prava za sve prenose u nasoj grupi a te dve reci su kao nebo i zemlja. Kada zakupis fid preko koga ide prenos onda ti mozes da prodajes drugima svoj signal ali oni su samo otkupili po nekoj ceni. Paket je jeftiniji a RTS ima pravo da zakupi prenos ali oni hoce samo nase reprezentacije a to je skuplje .. PA zato sada lazu narod kako oni ne mogu .. Mogu ali bolje da kazu da ne zele da daju pare za prenos …. Jer UEFI je sve jedno koliko ce TV stanica otkupiti prenos vazna je lova .. A RTS je narodu plasirala laz da ne mogu da prenose. A kako prenose Majami tenis turnir isto kao i SK Junajted grupe. Lazu, lazu, lazu. A mi ih finansiramo.

  3. pa rts je do sada sve prenosi i je najbolji javnni servis u egionu a ovo ne prenosi samo sbog junjed media i njene dskosti rts je dao saopstenje. tako da ne kritikujte. da dozete da vidite nas propali javni servis koj je propao skoz i sada ne daje nikav progam a sada je izgubio i parva na svakav sport da daje i niko se oko toga ne uzbudzuje i ne spomije ni kava jabvni servis treba ni sto ne prenosi sport nikava a ne kad iga mk. tako da i ovo ce da se resi i rts ce da prenosi. pa do sada je i javni seris samo prenosio Sve o sportu.PoZZ

  4. nova s je besplatan program. sve kablovske mogu da ga preuzimaju od SBB i emituju. problem je što vučić to ne želi jer onda bi i vesti N1 bile mnogo gledanije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.