Survivor i autorske emisije NOVA S u EON Video klubu 1Foto: Promo

Nova S katalog u Video klubu EON-a obogaćen je dodatnim sadržajem pa će gledaocima od danas biti dostupne i autorske emisije kao i epizode zabavno-takmičarskog show programa Survivor.

Za sve one koji su se možda kasno uključili i propustili prve epizode Survivora, postoji rešenje jer će se u katalogu Nova S naći i sve epizode ovog takmičenja. Izazove sa kojima su dva time suočena gledaoci mogu premijerno pratiti svakog radnog dana na televiziji, a nakon toga će emisije biti dostupne za gledanje u video klubu.

Kultne emisije Olje Bećković, Ivana Ivanovića i Zorana Kesića takođe će biti deo kataloga te svi zainteresovani bilo kada mogu da pogledaju najnovija izdanja „Utiska nedelje“ ili emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, „4 i po muškarca“ ili „24 minuta sa Zoranom Kesićem“.

U Video klubu EON-a su i emisije „Balkanskom ulicom“, „Zdravo misli“, putopisno-kulinarski specijal Lepog Brke „Domaćinske priče“, popularna Kefalica ali i sve epizode izbornog tv vodiča „Zato, glasaj“. Za uživanje u muzici, tu je više od 200 numera koje jazz pevačica Milica Janković izvodi u emisiji „Glas, dirka, bas“.

U katalogu Nova S već se nalaze najpopularnijie serije snimljene u United Media produkciji, te gledaoci bilo kada mogu pogledati kompletne sezone serija Kljun, Vreme zla, Senke nad Balkanom, Ubice mog oca, Aleksandar od Jugoslavije i Vikend sa ćaletom.

Kompletan sadržaj Nova S kataloga gledaoci mogu pratiti i na mobilnom telefonu, tabletu i računaru uz EON aplikaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari