Sutra odluka o novom generalnom direktoru RTS-a

Ostavite komentar


  1. Nema šta, Marko Milutinović ima intelektualnu facu.Vidi se načitan čovek.A i demokratski nastrojen vidi se to po gostima koji učestvuju u njegovoj emisiji.

  2. – Za mene je više od 2.000 zaposlenih skupilo potpise, to se nikada u istoriji javnih servisa u svetu nije desilo. Zaposleni traže da izaberu svog generalnog direktora. Nemam ni jednu mrlju u životu, a ni u profesiji i apsolutno sam politički čist. Nikada nisam bio član partije. Mislim da proces promena na RTS-u nije zaustavljiv i do promena mora doći da bi se spasao RTS. A ako se spasi RTS, spasiće se i narod od propadanja. Moj prvi korak će biti da pustim novinare da rade svoj posao. Politički javni servis pretvoriću u javni medijski servis – rekao je Vasović za Direktno.rs.
    E, ako je tako, onda vi nemate nikakve šanse, jer vladajući interes je, ne javni servis, već javna kuća za vladajuće.

  3. Дали неко стварно мисли да ће Вучић тек тако се одрећи РТСа.Биће како он жели,па макар то било против свих закона и Устава,јер он је власник Србије и свега у њој.

      1. Ko te plaća taj ti je i gazda.Rts plaćaju građani Srbije isti oni koji su glasali na izborima.Njihove interese RTS zastupa interese Većine a Manjina uvek ima daljinski u ruke pa nek BIRA a plaćati TV pretplatu mora.

  4. S’ obzirom sta se dogadja Lukasenku, mozda I Vucic, ako je pametan otvori RTS i za opoziciju, I time spreci napetost u drustvu, koja moze dovesti do pucanja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.