Sve što ste želeli sada je na Mega popustu i do 50% 1Više hiljada najpopularnijih proizvoda uz neverovatne popuste i do 50% na prolećnoj Shoppster “Mega akciji”.

Prva i najveća onlajn i TV prodavnica u Srbiji – Shoppster i ovog proleća tradicionalno je priredila “Mega akciju”, koja će trajati sve do 12. aprila. U toku promotivnog perioda, najtraženiji proizvodi iz čak 24 različitih kategorija biće na popustu i do 50%.

Vodeći brendovi, kvalitetna ponuda i najpovoljnije cene – sve to kupci će pronaći na najvećoj “one-stop shop” prodavnici.

Ovo je jedinstvena šansa da potrošači nabave sve što im je potrebno, jer u ponudi je više hiljada proizvoda iz najraznovrsnijih kategorija: od bele tenike i malih kućnih aparata, opreme za kuću i baštenskh alata, preko mode i kozmetike, pa sve do računarske i baby opreme.

Dva puta godišnje, sada već tradicionalno, Shoppster priređuje prolećnu i jesenju “Mega akciju”. Na taj način zahvaljuju se na poverenju redovnim kupcima, a sveobuhvatnom ponudom kvalitetnih proizvoda, uz velika sniženja stiču i nove.

Redovno osluškuju potrebe i navike svojih korisnika, tako da su i ovog proleća ponudili upravo one proizvode za kojima je u proteklom periodu vladala najveća potražnja.

Najveća e-commerce platforma u Srbiji konstantno radi na proširenju ponude, koja posle tri godine uspešnog poslovanja broji više od 180.000 proizvoda i preko 3.500 popularnih brendova.

Na popustu ćete između ostalog pronaći i tramboline, tobogane, kućice i drvene igračke za najmlađe.

A roditelji mališana oduševiće se Kinderkraft ponudom, gde se uz kolica za bebe dobija i prenosivi krevetac za samo 1 RSD. Svakom domaćinstvu potrebna je pouzdana Candy bela tehnika, a na sniženju su, takođe, Samsung i LG televizori sa kristalno jasnom rezolucijom.

Kada je reč o ukusima, tu su Dr Schar bezglutenski proizvodi i neodoljiva Lavazza kafa. A Shoppster je mislio i na kućne ljubimce, te je zbog njih u ponudu uvrstio i Xiaomi Smart hranilce.

Pionir moderne e-commerce industrije u Srbiji nastaviće da priređuje sezonska iznenađenja za kupce u vidu asortimana i popusta! Osim toga, konstantno radi na poboljšanju korisničkog iskustva i usavršavanju usluge.

Pa su tako prvi i jedini omogućili opciju plaćanja karticom kod kurira na željenom mestu isporuke! Ukoliko se registrujete na shoppster.rs, dobijate status Smart korisnika, a samim tim i pravo na niz benefita koje najveća onlajn i TV prodavnica pruža.

Najveća domaća “one-stop shop” prodavnica nudi brojne pogodnosti za udoban šoping i pametnu kupovinu. Već danas istražite Shoppster Mega ponudu i uverite se u to i sami!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari