Svetla u stanovima „Beograda na vodi“ osvetljavaju majstorima radove

Ostavite komentar


  1. Ma ne, svetla osvetljavaju put turistima koji su nagrnuli iz celog sveta da vide to cudo arhitekture.

  2. Ja bih istrpela i majstore koliko god, samo da imam mogućnosti da živim u toj zgradi

  3. Napadamo ih kako su od izgradnje 2 stambene zgrade napravili nacionalni projekat a oni ustvari nisu u stanju ni obicnu zgradu bez gluposti da zavrse i predaju na upotrebu. Sto im je trebala ona sarada sa svecanim useljenjem a zgrade nisu zavrsene!!!

  4. Ne zivim u Beogradu vec u Sydney i mogu vam reci da su kule svetske, ne bi imao nista protiv da imam stan u takvoj zgradi. A ovi hejteri su svuda ima ih i u Australia to je ok, tako isto kad pricam sa ljudi nije dobro ziveti u Cremorne Point, nego fora je u tome sto bi i oni hteli ali nemaju materijalne mogucnosti za tako nesto, pa zato i pljuju po bilo cemu sto ne mogu da imaju. Po njima je i Mercedes sra.. samo zato sto nemaju 150.000$ da ga kupe.

    1. Настави да живиш у аустралији, свакако немаш појма шта се дешава у Србији, али кометнаришеш.

  5. Zgrada je dobila zeleno svetlo, useljavanje je pitanje najskorije budućnosti. Naprosto, tako je to u građevinskom sektoru. Na čast onima koji se sprdaju sa značajnim poduhvatima u svakoj oblasti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.