„Svi smo glasali za Vučića i ovo nam je hvala“: Reporterka Danasa u romskom naselju posle brutalne policijske racije

Ostavite komentar


  1. Nije vazno za koga su glasali. Vest je da ih je ova vlast, diskiminisala, ponizila i izvredjala.

  2. Iz nekog razloga je očigledno policiji rečeno da mogu da se iživljavaju nad ljudima koji tu žive, a za uzvrat će im se možda ponuditi da se rasele, kada se javi vrhovni da reši stvar. Da li sam samo ja primetila da se u blizini grade nove zgrade? Gde je uginulo istraživačko novinarstvo?

  3. Šta još treba da se dogodi pa da ovaj narod konačno krene i zbaci ovaj ološ sa vlasti.

  4. Nikakvu empatije nemam prema glasačima sns-a. Ni ovim, ni na Kosmetu, sutra u Republici Srpskoj. Briga me za njihove sudbine. Ali baš!

  5. Pozivam oxsidanta i sonju da prosetaju pored tog naselja posle 8 sati uvece.pa posle da objave utiske.

  6. Znamo da ste glasali za njega.
    Zato vam niko i ne pruža podršku.Sami ste.Prodajete se za 2 hiljadarke,sad trpite pendrek…

  7. Ako su glasali,jel treba sad nekažnjeno da povređuju policajce i da otimaju ženama torbe ? Jel treba sad neki imunitet da dobiju ? Nadam se samo da se svima vama koji ih branite ništa slično neće desiti.

  8. Glasali su ne za Vučića već za pare. U Apatinu tradicionalno glasaju za pare. Ranije za SPS, sada za SNS. 5.000,00 din glas. Roma u Apatinu par hiljada i eto…

  9. Sanja

    Jel ovo naselje legalno, tj sa urednim građevinskim dozvolama…dajte i o ovome istraživačkog novinarstva.

  10. Pa, vidite sa onima za koje ste glasali.
    Sada su vam dobri oni protiv kojih ste glasali.
    Mogao bih još svašta da napišem, ali …

  11. da se ne lazemo, glasali ste za njega za1000 din po glasu a ne iz uverenja. uostalom ko jos glasa za sns iz uverenja.

  12. Ako se bavio drogom, moras da snosiš i posledice, ako si glasao za Vučića, nisi za rasturanje droge, ako pucaš u drzavnog službenika, onda si sa druge strane zakona… Zar to nije bezobrazluk… I evo vas u vestima gde opet svojim pričama trčite da izazivate samilost… Evo ja sam poštovalac romske populacije, a vi takvi vi upravo brukate svoj narod….

  13. Pa niste besplatno glasali 3 crvene se stavilo u džep. gledajte pa ponovite to na sledećim izborima (3 crvene malo li je?)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.