„Svi su pucali u mene, sakrila sam se ispod stepeništa, ali su me našli“: U igraonicama za proslave dečijih rođendana sve više pušaka i pištolja

Ostavite komentar


  1. Hm, i moji vrsnjaci i ja smo imali gomilu pusaka i pistolja, generacija 1966. I nikom nije tada ili kasnije palo na pamet da nabavi pravo oruzje i da krene redom. Znalo se sta se sme, a sta ne. Tada nije postojao bes, politikanstvo i zasticeni politicari koji su smeli da rade sta im se hoce.

  2. Muškarčići(a danas i devojčice) su se oduvek igrali rata, zašto se upada u klopku režima i veštački stvara tema za skretanje pažnje sa korupcije i nesposobnosti?Milion puta je dokazano da ove igre nisu štetne po razvoj dece,naprotiv

    Masu je lako zavesti lažnim opasnostima

  3. Bravo za tekst.
    A za konkretan slučaj, sporan je trenutak kada su se u igraonici odlučili za ovu igru, 10-ak dana nakon masakra u „Ribnikaru“.
    I meni matoroj bi bilo neprijatno a kamo li nekom osetljivom detetu.
    Još jednom, bravo za tekst.

  4. Mi smo se celo detinstvo igrali sa puškama i pištoljima pa niko iz moje generacije nije postao ubica

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.