Tabloidno targetiranje Đilasa i Jeremića

Srpski telegraf nastavio kampanju protiv lidera opozicije

Ostavite komentar


  1. E moj Jeremiću i sve vas koliko vas ima u toj sekti.Sta nekoga briga ko je podoban za vas huligane.Koga više briga kakvo vi imate mišljenje.

      1. Zasto se 90% SNS botova potpisuje zenskim imenima?!?Mozda to pokazuje njihove karakterne osobine,ko zna!

    1. Marija, koliki IQ treba da imaš da bi se informisala iz tabloidne štampe? Srpski ttelegraf, Informer, Alo… to su za tebe mediji?

    2. Slaviša Lekić „novi dokaz da je virus koji je pobegao iz laboratorije, nemoguće vratiti.“

    3. Da sperete svu prljavštinu sa sebe, ne može vam pomoci ni tri u jedan: varikina, taš i ribaca četka! Odnosi se na funkcionere SNS stranke, režimske tabloidne „medije“ i naravno SNS botove!

    4. Botu glupi, sekta je sns koja trpa ljude u autobuse o našem trošku i voza ih na mitinge. Kraj je blizu!

    5. Vama je hitno potreban vrstan medicinski strucnjak . Bedo ljudska, koliko je duboko tvoje dno?

    6. Haha,tipicno.Zamena teza do smrti.Kad smo kod huligana,ko je bio u skupstini,zajedno sa vrlim SNS poslanicima?!?

    1. Znaš i sama da to „postepeno“ u dobroj meri pospešuje i Keramičarska služba …

  2. I Hitler je gradio logore,pa govorio da ce tu da tece med i mleko,pa tako i ovi hoce od Srbije da naprave logor!Cist fasizam!A ti narode,glasaj za fasiste!Bice ti sigurno bolje nego sad!Otvori oci!

    1. Ja izbrojah 3 sendviča do sada.
      Da je falš doktor brojao bilo bi najmanje 78!

    2. Logora nece i ne moze biti, na zalost. Ovo je cist strah onih koji znaju da su se ogresili. Pa misle da ce biti abolirani, ako pisu izmisljene stvari o tome sta zapravo zasluzuju. Odstrela nece biti sigurno, ali profesionalne posledice ce morati da snose vecina ovde navedenih. Sami su se odlucili za tako nesto. To ce biti samo posledica njihovog delovanja prethodnih godina. Isto tako i sa botovima. Da vidimo kako su stigli do poslova, pa napraviti nove rang liste, a njih staviti na npr hiljadito mesto u redu za njih, ili im ponuditi nekakvo motanje kablova za 200 evrica. Znas kako se kaze, kako dodje, tako i ode. Jednostavno se ljudima ovde mora izbiti iz glave da sve u zivotu dobijaju tako sto ce biti poltroni. Treba im pokazati da to jednostavno ne sme biti tako. Ovakva svest u narodu se mora eliminisati bez obzira za koga su ti ljudi. Sve sto se dobija zahvaljujuci partijama treba ponistiti, pa od nule bajo. Onda ces ti morati da ostavis normalan komentar koji si formirao u svojoj glavi, a ne da prepisujes ono sto ti je poslao internet tim da pises. Ili, ako vec nemas sta pametno da kazes neces ni pisati. Ovo sto vi trenutno radite je za rudnik, a ne za sankcije.

    3. Zazo, ocigledno je da ne znate znacenje reci fašizam, inace je ne biste olako upitrebljavali.

  3. Ovi iz Tabloida dobro znajy grehe ljudi koje su stavili na spisak. Dakle, svesni su koliko su svi navedeni doprineli urusavanju srpskog drustva. A, to je vec pomak.

  4. Srbija je zemlja slobode, svi imamo pravo na svoje misljenje, na cega to lici da se svete onima koji imaju drugacije misljenje.

    1. Da se svete, jel? Pa ko se više sveti ljudima drugačijeg mišljenja nego tvoj šef AV i njegov politički tata sa velikim trbuhom i nosom?
      Ako svi imaju pravo na svoje mišljenje, zašto onda ljudima uterujete strah da treba da glasaju za AV-a? Pretite im otkazima i svakojakim mukama ako ne glasaju onako kako vi naredite. Je li to ta sloboda mišljenja?

  5. Ovo je omiljena taktika naprednjaka: optuzuju opoziciju tacno za ono sto sami rade. Pretpostavljam da je to bio savet Vucicevog Velikog Savetnika, Tonija Blera. Bler je iskusan u muvanju i manipulisanju.

  6. Javno iznosenje ucena ako se stigne do vlasti?
    Politika zastrasivanjem nikada nije dala rezulate!

  7. Opozicija ima slogan „1 OD 5 MILIONA“. A, Vucic „DAJ DVA MILIONA EURA“. Mozda jedan za Mariju, a drugi za Marka. Cini mi se da po SPISKU IDE KOD VUCICA i njegovog rezima, a ne opozicije.Ali sto birekli meteorolozi na dedinju MINUS DVA, a ocekuje se dalji pad temperature.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.