Tepić (SSP): U hotel u Jagodini na Palmine žurke dovođene devojčice od 15, 16, 17 godina (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Ovo je vrlo neodgovorno.
    Za ovako teške optužbe, za koje inače verujem da su istinite, mora se imati dokaz, materijalni ili svedočanstvo imenom i prezimenom. Ovako, nažalost, samo je reč o uznemiravanju javnosti.

    1. Ne slažem se. Za ovakve stvari ako nemaš dovoljno dokaza za sud, reci ono što znaš i imaš, deca su u pitanju i najgore je ćutati. O ovom se dugo priča i malo je verovatno da je priča u celosti izmišljena.

      1. Da se razumemo,za pedofilicare svaka kazna je blaga. Te ljude bih….,a ne u zatvor. Posle ove izjave neko stvarno mora da opipa corku. Ili Palma ili Marinika

        1. kao sto je Mitrovicev sin. Kao sto je Zoran Babic. Kao u slucaju helikopter….

      2. Kako Vi povezaste zverstva mafijaškog klana iz Beograda sa ovom temom, aman čoveče? Za obezglavljena tela ne trebaju dokazi jer su ta tela dokaz sam po sebi a, za ovakvo neodgovorno lupetanje, ukoliko ne postoje dokazi, treba da se ide na vaspitno popravni rad u neku od „USTANOVA“, koje se bave uzgajanjem kukuruza ili repe.

          1. Da ne ispadne da sam obožavatelj lika i dela gospodina koji ima tako nežni i egzotični nadimak. Što se mene tiče ja bih mu zabranio da prolazi ulicom u kojoj se nalazi Skupština ali, ovakvo lupetanje mora jednom da prestane inače nećemo znati da razlikujemo silovatelje i pedofile od normalnih gradjana. Isto kao što smo fašizam i nacizam izjednačili sa rodoljubljem i patriotizmom, a kukavičluk i izdajstvo sa najvećim vrlinama. Za ovakve optužbe neko mora da ide u zatvor. Gopodin Palma, kao silovatelj maloletnih devojčica, ili gospodja Marinika Tepić za iznošenje najgnusnijih i najneverovatnoijih laži koje se mogu izneti na račun nekog normalnog ljudkog bića. Ne smeju se, ni jedan ni drugi, pozivati na poslanički imunitet, niti na navodni politički progon, što će se na kraju ove „balade“, predosećam, i dogoditi.

    2. A javnost, inace, zbog ovih grozota u koje, kao i ja, verujete ne bi trebalo da se uznemirava.

      1. Ne bi trepnuo, bez obzira čije je dete u pitanju.
        Bio bi filovan olovom…
        Pozdrav

    3. O ovome se godinama prica u Jagodini. Svi to znaju a cute, zbog straha, verovatno im je svega DOSTA.

    4. poslao bi cerku na zurku u Jagodinu? Pazi malo sa izjavama. I daj puno ime, prezime i adresu….

      1. Zna se gde se izgovara ime, prezime i adresa. Sigurno ne na konferenciji za stampu!!!

    5. Dokaze prikuplja policija. Obicnom gradjaninu (civilu) a to je ovde Marinkja Tepic je duznost samo da prijavi slucaj. Kako ona moze da pribavi dokaze. Ona nema pravo da privede i ispita bilo kog druugog gradjanina. Dala je imena koja se dovode u vezu sa krivicnim delom, dala je ime mesta gde su se desavala krivicna dela, sa dva svedoka je razgovarala. Sada poziva te svedoke ali i druge svedoke da se jave. Poziva i zrtve da se jave. Od nje dovoljno. Sad su policija i tuzilastvo na potezu.

    6. Kada bismo živeli u normalnoj državi možda bi moglo da se nazove neodgovornim. S obzirom da to nije slučaj, ovo je jedini način. I opet je moguće da će neko nastradati…

    7. Ti svakako zastupas tezu nema dokaza. Kad cujes da se neko brani time da nema dokaza protiv njega znaj da je to pocinilac. Time se brane svi lriminalci. Zalosno je da se pedofilija kod svestenstva nije kaznila vec su predmeti zastareli. Izgleda sa osteceni ne mogu da ocekuju pravdu od suda .

  2. Mislim da je ovo sasvim dovoljno dokaza i da javnost nema ništa protiv lustracije i procesuiranja čelnika JS,pogotovo uz skorasnja događanja u Jagodini.Tu su i koalicioni partneri SPS i SNS.Samo se u Srbiji neguje otezanje,zataskavanje i pretnje,a očekuju se jednostavno,OSTAVKE!

    1. Ne možete zbog jednog čoveka i njegove boleštine ugasiti celu stranku, pa još i koalicione partnere. Naravno, osim u slučaju da su i oni učestvovali ili makar znali o tome. Ne vidim da je ovde neko spomenuo DS, iako svedok pominje i 2010. i 2011. godinu, a tada je DS bila u koaliciji sa SPS i JS. Pustiti policiju i tužilaštvo da radi svoj posao, a verujem da sada oni koji imaju sigurne informacije, neće dozvoliti da neko prođe nekažnjen.

  3. Podvodjenje devojcica politicarima! Ovo mora da se istera na cistinu. Izdrzi Marinika!

  4. Zanimljivo da se sve ovo dešava istovremeno sa početkom istraživanja litijuma u Jagodini.

  5. Palmu ( i ekipu ) pod hitno u hladovine robijaskih celija a Vama gospodjo Tepic ( ko zna vec po koji put ) SVAKA CAST . . .

  6. Ne bi trepnuo, bez obzira čije je dete u pitanju.
    Bio bi filovan olovom…
    Pozdrav

  7. Iako nisam glasač bilo koje od vladajućih stranaka, skoro da sam sasvim uveren da je ovako nešto nemoguće. Ne mogu da verujem da bi bilo koji političar (ili običan čovek) sa gramom poštenja i zdravog razuma tako nešto uopšte činio, a i samog sebe doveo u tako kompromitujuću situaciju. Taj navodni svedok možda je ono što se naziva provokator. Sasvim je moguće da su SSP i Marinika Tepić progutali neku vrstu udice.

    1. Dečko mnogo si naivan, što oni osećaju zove se MOĆ (u narodu poznato kao, znaš ti ko sam ja, i ne nam niko ništa). Mani se bajki o poštenim političarima.

    2. Istorija nas uči da ne samo da je moguće, nego da je i pravilo da postoje takvi ljudi koji imaju moć, a rade takve stvari. Nadam se da ovde nema ljudi, bili oni za vlast ili opoziciju, koji podržavaju ovako nešto.

  8. Šta god bilo, tužilaštvo, u svakoj normalnonj državi, bi ODMAH moralo da reaguje! Da ispita sve, bez obzira na imunitet, da istraži i itzađe ili sa optužćnicom ili sa saopštenjem da nema osnova za optužnicu.
    Ali Srbija, u vreme vučićevog rećiuma, i uz njegovo učešće, nije država. Zato je pitanje šta će od svega biti dok je on na vlasti.
    Zato , sakupčljajute podatke i činjenice, dokumenta. Srbija će postati pravna država jednog dana, a onda će svi koji su krivi ići na sud.

  9. Sve ce to o mila moja, prekriti snegovi, ruzmarin i sas, za jedno mesec, dva. Silu i mafiju moze razmontirati samo veca sila. Za sada tako nesto ne postoji. Jos ce nam se, na neodredjeno vreme, sa tv ekrana smejati podrigli Palma, Dacic, Seselj i bratija, na zalost.

  10. Bojim se za Palmu! Kako u Srbiji postiji vladavina prava, a u okviru te „vladavine prava“ svi su nevini dok se ne dokaze njihova krivica, najbolje bi bilo da agorja Dolovac ucini sve kako bi sacuvala Palminu glavu. Druga mogucnost ja da tu glavu neko drugi ne sacuva!

  11. A ko su funkcionri SPS-a koji su bili na tim zurkama? Zato se njihova imena skrivaju? Jel’ su to drugovi Dacic, Rizuc, Antic, Mrkonjic? Mislim, kad vec nesto otkrivas zasto to ne otkrijes do kraja? Zbog naknadne politicke trgovine?

  12. Cemu cudjenje, ko se bavi lopovlukom obicno mu ni prostitucija pa ni sa maloletnicama nije strana. Nakarada od sistema i politicara koje je stvorila UDBA mora da pokaze svoju ruznu stranu kad tad. Pitanje je samo dokle ce Vucic da ih stiti i dokle ce njega Brisel da stiti.
    Narod je odavno pukao nazalost jer cuti na ovakve stvari.

  13. Užas!
    Igor Jurić potvrdio.
    Hoće li neko probuditi Zgorku Dolovac ili mi da je budimo??????????

  14. Svaka čast Mariniki! Ovaj svedok, međutim, nije dovoljan dokaz. Evo, već ga prozivaju da je Đilasov čovek. Postoje li još neki, evidentni, dokazi za ovo podvođenje i prostituciju vezano za lokalnog šerifa Palmu?

    1. Postoje posredni dokazi Dejane. Inače, ako čitaš ovo Marinika, idi malo na davanje stipendija devojkama, pokušaj tu da nešto iskopaš.
      I neka mi niko ne kaže da udba nije znala

  15. O ovome treba obvestiti sve strane sudove i institucije UN. Bez toga nece biti ni istrage a svedoci ce biti ucutkani. Napravili si od dece prostitutke . One sada nece govoriti sto zbog straha sto zbog klijenata da ih ne izgube.

  16. Molim botove i SNS-a i opozicije, ako do takvih uopšte dopiru molbe, da ne politizuju ovaj slučaj. Niti botovi SNS-a da ga brane, niti ovi da ga optužuju. Ovo je mnogo ozbiljna tema za tako nešto. Treba sve prepustiti istražnim organima i policiji, jer ma koliko da smo izgubili veru u institucije, siguran sam da tamo ima poštenih ljudi. Takođe, ako ima svedoka i znate da se to desilo, nemojte dozvoliti da se slučaj zataška, već budite uporni dok se svi krivci ne privedu pravdi. Mogu ja da ne volim vlast ili opoziciju, ali ovakve boleštije verujem da niko ne podržava. Naravno, poštujem to da je svako nevin dok se ne dokaže suportno, ali pritisak javnosti na tužilaštvo mora da postoji, jer sam siguran da uvek postoji pritisak druge strane.

  17. Na internetu su se pojavile fotografije dešavanja u Jagodini.Vide se svi učesnici,političari,devojke jer se ništa danas nemože sakriti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.