Testiranje živaca, a živci pri kraju

Epidemiološkinja Ivana Prokić iz Ujedinjenih protiv kovida govori za Danas o poslednjim merama koje je doneo KŠ

Ostavite komentar


  1. Dosta je da prenosite ove nazovi strucnjake koji ne znaju nista vise od nas laika. Te vakcinisi se, te zasticen si posle dve nedelje, pa posle tri pa moras da se cuvas ,itd..
    Bolje psihijatre da pitate , a od ovih epidemiologa, statisticara koji nista egzaktno ne mogu ni posle ovog broja vakcinisanih u srbiji sa kineskom vakcinom, ne mogu da daju efikasnost vakcine

    1. Po vama, ova gospodja nije strucna glede pitanja epidemije!? Siguran sam da je u vasem naopakom svetu logike vrhunski ekspert po pitanju stomatologije sa akcentom na ekstrakciju zuba, lokalni brica.

      1. ova gospodja je strucna jedino u proceni da nije dobila dovoljno novaca za podizanje panike..Tu lezi glavni problem a sve pd plastom neke nazovi epidemije.?Epidemija lazi naravno.?postavite prostu matematicku proporciju..broj stanovnika I have oznacenih da su preminuli of ove tzv epidemije..Bice vam jasna njena strucnost..I u isto vreme odanost fasistima is szo!

  2. Pa ovo je postalo ludilo mozga,te ide dobro vakcinacija,te ne ide da nas ina ovoliko uarazenih na dnevnom nivou.Ne zna se ko pije a ko plaća .Dogovorite se više ode narod u najpre psihičko zdravlje .

  3. Mislim da smo taj film vec gledali a zove se „Zatvaranje nije dalo rezultate“…

    1. Losa ti je memorija pamcenja, sinko, zatvaranjem je presecen prvi talas i to skoro do nule. Ajde nemo’ da se foliras, ti si samo jedan od onih koji ne veruje da se desava nesto lose, verovatno si ubedjen da je sve ovo fatamorgana.

      1. Ако имаш среће да изађеш из јајчеве љуштуре (да се испилиш), схватићеш да је заиста ово фатаморгана превара за лаковерне.

        1. da do nule dok nije onom psihopata trebalo da izacje na kradju izbora..toliko o cistoj situaciji.?Samo da vam kazem..Novi soj iz Male Mostanice samo sto nije. Cuveni mostanicki soj..Virus posebno onom beskicmenjaku konu javlja kad I gde napada..

  4. I pumpe zatvoriti.Oni kojima treba pumpa koristi za odlazak na žurke.Do prodavnice možete i peške a i prilika da vidite da pored bas još postoje živi ljudi.

  5. Nije problem preglasavanje, nego je slatka lova koju primaju svaki mesec. Sto duze ovo traje, duze ce da primaju tu krvavu nadnicu! Prosto po posan pasulj. E zato se sastanci stalno otkazuju i odluke se prolongiraju, od vikenda do vikenda, kupuje se vreme a ljudi umiru u sve vecem broju!!!

  6. Sačekaj malo, zar svi ovi „stručnjaci“ nisu kukali na sav glas kada je na početku sve bilo zatvoreno i još policijski čas? Tada su vapili i kao „stručnjaci“ tražili da nema zaključavanja. Odakle sad nova pamet. Bitno je biti protiv države i AV, jer se to ceni i isplativo je.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.