Tim iz Niša u finalu studentskog takmičenja 1

Nakon nedavno osvojenog prvog mesta u regionu, tim studenata sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Nišu, pobedom na zonskom takmičenju izborio se i za svetsko finale jednog od najznačajnjih i najvećih svetskih studentskih takmičenja – L’Oréal Brandstorm.

Oni su se za dalji plasman izborili u konkurenciji studentskih timova zemalja Istočne Evrope, Bliskog istoka i Afrike. Aleksandra Đorđević, Novak Stamenković i Jelena Todorović čine tim „Stylistico“ koji će predstaviti Srbiju kroz svoje inovativne projekte u međunarodnoj konkurenciji.

Takmičenje L’Oréal Brandstorm se na globalnom nivou kontinuirano održava već 25 godina i ove godine se prijavilo preko 35 000 učesnika, čime je plasman tima „Stylistico“ još značajniji. Projekat je tokom decenija postao visoko kvalitetna platforma i snažan regrutacijski alat koji pronalazi i privlači inovativne talentovane mlade ljude širom sveta. Jedna od značajnih novina Brandstorm-a jeste da će se ove godine na svetskom finalu u Parizu održati Sajam inovacija na kome će se finalisti predstaviti u ulozi izlagača i nadmetati sa svojim projektima poput pravih preduzetnika.

Pobedničke timove na svetskom finalu 15. juna u Parizu, pored novčane nagrade, očekuje i CSR trofej za projekat koji prikaže najveći društveno odgovorni potencijal. Osim nagrada za pobednike svi učesnici Brandstorm-a imaju priliku da postanu i deo tima kompanije L’Oréal.

Ovaj jedinstveni inkubator talenata je do sada okupio studenate sa više od 360 univerziteta iz gotovo 50 zemalja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari