Tokom noći u Kragujevcu oštećen automobil nezavisnog novinara

Ostavite komentar


  1. To što se Policijska uprava u Kragujevcu ne oglašava ne čudi me, nije se oglasila ni kada su novinari tražili informaciju o broju novoprijavljenih građana sa drugih područja, sada pred izbore. Mudro ćute kada se nešto dogodi od interesa za javnost kao sada, a sa težim krivičnim delom građane upoznaju samo ako ga rasvetle.
    Bitno je da učestvuju u predizbornoj kampanji. Pa kada su do sada prezentovani rezultati za oktobar? NIKADA. Uvek su prezentovani na kraju godine ili posle šest meseci. Čudi me da dopisnik iz Kragujevca Mišić to nije ukapirao.
    Trebalo bi i novinarska udruženja i vi novinari da pružite punu podršku kolegi Živadinoviću. Pa i da se zainteresujete šta se dešava sa rasvetljavanjem ovog događaja, ako se uopšte zna ko je u policiji zadužen za saradnju sa medijima.

Ostavite komentar


Društvo

Pernat (SSP): Spirala nasilja nezaustavljiva 10

Pernat (SSP): Spirala nasilja nezaustavljiva

Narodna poslanica Stranke slobode i pravde Sonja Pernat pružila je danas podršku profesorima i nastavnicima u Zrenjaninu, koji ne drže nastavu u znak protesta zbog prebijanja njihovog kolege u Bačkoj Palanci.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.